Tuorein sisältö

Beforeigners 1-6: taitava kyttä ei käytä kortsua, vaan kerää näytteitä

18.09.2019 klo 23.00 | Luettu: 1396 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 6


Tämä on kuvaavaa. Listasin viimeksi tapahtumasarjan, jonka arvoa en ymmärtänyt, mutta jossa asiat liittyivät toisiinsa. Nyt paljastuu, että nimenomaan se vaihe oli järjetön: huumeita käyttävä miespäähenkilö näki näkyjä. Olen nyt oppinut vaiheen arvon, mutta samalla kosahti ainoa esimerkkini siitä, miten pääjuoni etenee tai mikä se on.

Tämä on poliisi- ja sci-fisarja. Tämä on kauden päätösjakso. Mainitun paljastuksen jälkeen pari tyyppiä ehtii taas käydä syöpäkliniikalla. Mielessäni oli noin 0 vaatimusta, toivetta ja odotusta sitä koskien, mitä tämä spektaakkeli aikoo tehdä ennen taukoa.

Mutta nyt tapahtuu?! Sankarittaren saamassa kikkelikuvassa on puremajälki ja hän on kikkeliä kokeillut, joten sankarit keksivät vertailla erään ruumiin hampaista löytyvää verta sankarittaren sisältä löytyvään DNA:han. Jep, kikkelin omistaja on murhaaja, joten syödään kakkua ja listataan päätelmiä, ennen kuin vitsikään ehtii hengittää.

Tuohon meni minuutteja. Jakso jatkuu. Muistan yksityiskohtia, jotka eivät edelleenkään johda mihinkään, mutten muista nähneeni kaikkia hahmoja aiemmin. Muutaman viikingin junttikarisma on vetelän materiaalin ainoa pelastava piirre, joten kaikenlaista ehdoteltuani ehdotan tänään, että sarjan pitäisi olla Salatut elämät aikamatkustajilla. Saippuahömppää kunnianhimoisempi kerronta ei kertakaikkiaan suju.

Jätän listaamatta tavat, joilla loppu inttää, että tarinaa on reilusti jäljellä, kun en kerran ymmärtänyt missään vaiheessa, mikä tarina on.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kiefer Sutherland ja... Valeuutinen videomuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova