Tuorein sisältö

The Handmaid's Tale 1-8: älä luota saksalaisiin partahöyläpervoihin

21.09.2019 klo 23.45 | Luettu: 1394 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 8
Jezebels


Junen siippa sai jakson. Heti perään June kehuu tärkeäksi poikaystäväänsä, joka saa jakson? Sällin takaumat jäävät onneksi b-juoneksi. Isännän autokuskina sälli oli todistamassa "kuningasideoiden" syntyä. Kätevyys vaatii aivoakrobatiaa, mutta ehkä pitää ajatella, että June on yksi lukemattomista orjattarista ja seuraamme häntä, koska hänen isäntänsä on keskeisimpiä konnia, vaikkei sitä aluksi mainostettu.

Orjattaret eivät saa pitää partaveitsiä, joten isäntä ajelee Junen sääret. Onko hetki enemmän vai vähemmän ällö, jos muistat 90-luvun saksalaiset kokoelmat, joissa ajelu oli vakio-ohjelmanumero? Isot tissit. Pump pump. Peräsuoli. Pump pump. Ajelu. Pump pump. Tarkistin Pornhubista: ajelu ei ole enää sadan suosituimman kategorian joukossa! Se oli hetkellinen joukkopsykoosi kivikauden ja posliinikauden välissä. Asiayhteys alleviivaa, mitä outoa on siinä, kun toisen ihmisen muutoksen hetki erotisoidaan. "Olisit tosi kuuma, jos saisin repiä tukkasi päästä ja maalata sinut vihreäksi kuin vesimeloni ja shlurps...-"

Öh köh ysk. Isännän valtapeli laajentuu, kun hän käyttää ajeltua ja tällättyä orjatartaan mulkkuklubilla, eli tissibaarissa. Äärihihhulit varmasti kielsivät klubit ensimmäisenä, mutta mitäpä hyötyä olisi olla johtava mulkku, jos et ole maallisten ja taivaallisten lakien yläpuolella. Uhkaavuudesta johtuen mielessäni kävi Eyes Wide Shut ja Hostel. Junen ystävän löytyminen tästä paikasta ja loppumetreillä poikaystävän ja emännän nihkeys sallivat näyttelijän tulkita vahvasti ristiriitaisia tunteita, joten palasimme asian ytimeen, eli dystopian kokemiseen Junen silmin.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Smallvillen Teräsmie... Ensimmäinen jääkieko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova