Tuorein sisältö

Peräti kolme Nightwish-taustaista laulajaa mukana Raskasta Joulua -kiertueella

26.09.2019 klo 12.56 | Luettu: 1622 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

15-vuotisjuhlavuottaan viettävän Raskasta Joulua -kiertueen solistit on julkaistu

Nightwish-tähdet Marko Hietala ja Floor Jansen ovat isosti mukana kiertueella, joka tarjoaa juhlavuoden kunniaksi uudistetun show’n. Marraskuun 15. päivä käynnistyvän kiertueen konserteista Tampereen Pakkahuone on myyty jo loppuun.

Kiertueella esiintyvät tänä vuonna myös mm. niin ikään Nightwishissä vaikuttanut Tarja Turunen, Ville Tuomi, Kamelotin solisti Tommy Karevik, Amaranthe-solisti Elize Ryd, Antti Railio ja paluun Raskasta Joulua -kiertueelle tekevä Ilja Jalkanen.

Raskasta Joulua –konseptin kehittänyt Erkka Korhonen on suunnitellut yhdessä nykysirkusta, tanssia, teatteria, oopperaa ja spektaakkeleita ohjanneen ja koreografioineen Minna Vainikaisen kanssa uutta ja ihmeellistä. Kaksiosainen konserttielämys pitää sisällään kappaleita koko Raskasta Joulua -historian ajalta. Visuaalisesti vaikuttavan shown ensimmäinen puoli on tarinallinen ja toisella puolikkaalla rokataan tukka putkella.

Raskasta Joulua -kiertue alkaa Hyvinkäältä marraskuun 15. päivä ja päättyy Tampereen Pakkahuoneen jo loppuunmyytyyn konserttiin joulukuun 21. päivä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Marvelin elokuvauniv... Marvelin Ghost Rider... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova