Tuorein sisältö

Marvelin elokuvauniversumin pääpiru kehittelee Star Wars -elokuvaa

26.09.2019 klo 12.30 | Luettu: 1504 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kevin Feige on ollut Marvelin elokuvapuolen pomo siitä lähtien kun Iron Manin tuotanto alkoi. Hänen tuottamansa elokuvat ovat tienanneet noin 26 miljardia dollaria.

Feige ja Lucasfilm-pomo Kathleen Kennedy kehittelevät yhdessä Star Wars -elokuvaa. Esimies eli Disneyn luovan puolen pomo Alan Horn sanailee, että kun Skywalker-saaga lähestyy loppuaan, Kennedy etsii uuden ajan Star Wars -tarinoita, ja koska Feige on kovan luokan Star Wars -fani, oli luontevaa pistää erinomaiset tuottajat työskentelemään yhdessä.

Tarkat tiedot tulevaisuudesta ovat rajoitettuja. Star Wars: The Rise of Skywalker valmistuu joulukuussa. Game of Thronesin luojat David Benioff ja D.B. Weiss kirjoittavat ja tuottavat vuoden 2022 Star Wars -elokuvan ja mahdollisesti myös vuosien 2024 ja 2026 elokuvat. The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson kehittelee omaa trilogiaa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Martin Scorsesen maf... Peräti kolme Nightwi... >

Keskustelut (2 viestiä)

RandomSwinger

26.09.2019 klo 13.04 4 tykkää tästä

"Uuden ajan Star Wars- tarinoissa" on jotenkin pahaenteinen kaiku. Kathleen Kennedy pitäisi ainakin pistää ensi töiksi pellolle. Hän on tehnyt tarpeeksi tuhoa tämän "Skywalker päätöstrilogian" kanssa. Rian Johnson töpeksi myös oman mahdollisuutensa, joten hänellekkin sietää näyttää ovea. Benioff ja Weiss puolestaan osoittivatt GOT:in kanssa omaa kykenemättömyyttään käsikirjoittajina kun lähdemateriaali loppui. Toivottavasti siellä tajutaan lukaista myös vähän extended universen puolelta, jotta ei tarvitse aivan puhtaalta pöydältä lähteä liikenteeseen koska siitä ei näiden herrojen käsissä hyvää seuraa.
lainaa
dhkdhej

26.09.2019 klo 17.04 2 tykkää tästä

lucas teki star warsin ja kaikki sen jalkeen oleva on fanifiktiota tosin kotor osoitti ettei kaiken lucasittoman tarvi olla sysipaskaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova