Tuorein sisältö

Netflixin Space Force -komediassa John Malkovich ja kumppanit jatkavat siitä, mihin Donald Trump jäi

30.09.2019 klo 18.30 | Luettu: 956 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Space Force" eli avaruuden asevoimat on yksi presidentti Donald Trumpin korkealentoisista ideoista. Trump on sen suuntainen visionääri, että jos ihmiskunta aikoo Marsiin mennä, niin mieluiten heti, eli hänen kautensa aikana. Asiat eivät ole toistaiseksi edenneet.

Ensi vuonna alkava Netflix-sarja Space Force on työpaikkakomedia, jossa Valkoisen talon värväämä tiimi tarttuu tuumasta toimeen. Konttori-sarjan jenkkiversion luoja Greg Daniels ja tähti Steve Carell ovat päävastuussa. Mukaan on nyt värvätty lisää näyttelijöitä.

Carellin näyttelemän kenraalin tavoite on viedä Yhdysvallat Kuuhun vuonna 2024. Diana Silvers (Booksmart) näyttelee kenraalin tytärtä, joka ajautuu pahoille teille.

John Malkovich näyttelee nerokasta mutta ylimielistä tiedemiestä ja neuvonantajaa, joka yrittää estää sen, että avaruudesta tulee taistelutantere. Jimmy O. Yang (Crazy Rich Asians) näyttelee Malkovichin hahmon kollegaa ja luottomiestä, joka rakastaa kaikkea amerikkalaista muutettuaan maahan Kiinasta.

Ben Schwartz (Puisto-osasto) näyttelee mediakonsulttia, joka pyrkii keinoja kaihtamatta tavoitteisiinsa, mikä tukee Space Force -tiimiä vain toisinaan. Alex Sparrowin (UnREAL) näyttelemä venäläinen tarkkailija on kiinnostunut vähän kaikesta: niin kenraalista kuin ohjuksistakin. Myös Tawny Newsomen (Brockmire) näyttelemällä pilotilla on salaisia haaveita.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Veskulle kokkaava Me... Grammy-palkittu säve... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova