Tuorein sisältö

Netflixiin pukkaa animea: Ghost in the Shell -härnäke ja kolme muuta tapausta

23.10.2019 klo 20.34 | Luettu: 976 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kyberpunk-henkinen kyborgisaaga Ghost in the Shell laajenee jälleen, kun animaatiosarja SAC_2045 (SAC = stand alone complex) alkaa Netflixissä ensi vuonna.

"Vuonna 2045 kapitalismi on romahtanut maailmanlaajuisesti. Japanin eliittiosasto 9 aloittaa salaiset kyberoperaatiot." Lisätiedot ovat kiven alla. Yksi sarjan ohjaajista on aiheen veteraani Kenji Kamiyama. Härnäke esittelee uuden visuaalisen tyylin:


Netflix mainostaa samalla hengenvedolla muutakin animetarjontaansa. Ensi vuonna alkaa myös sarja Eden. Kaukaisessa tulevaisuudessa ihmisiä ei enää ole, tai niin robotit luulevat. Kun maanviljelijärobotit löytävät nuoren ihmistytön, he tekevät päätöksen, joka tulee mullistamaan kaiken.

Päävastuussa on ohjaaja Yasuhiro Irie, joka on työstänyt aiemmin mm. Fullmetal Alchemist -animea.


30. joulukuuta alkava sarja The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened on jatkoa vitsikkäälle tarinalle, joka alkoi sarjakuvana ja on venynyt jo näytellyksikin versioksi. Päähenkilöllä on valikoima supervoimia telepatiasta teleportaatioon, mutta hän ei halua huomiota ja hän yrittää elää normaalia teinielämää.


Levius-sarja alkaa jo marraskuussa. Nuorta Leviusta vainoavat muistot sodasta. Hän käsittelee traumoja tehostetun nyrkkeilyn brutaalissa maailmassa, jossa hän pätee mekaanisen raajansa ja vimmansa myötä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tässä ovat tietoturv... Kuten kaikki, Fast &... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova