Tuorein sisältö

Spider-Manille ennustava pyörätuolitäti Madame Web saa oman elokuvan

30.09.2019 klo 20.45 | Luettu: 977 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime viikolla paljastui, että Marvel ja Sony ovat päässeet sopuun kahdesta uudesta Spider-Man-elokuvasta. Toinen on sooloseikkailu, josta Sony maksaa 75% ja toinen on Marvel-elokuva, jossa Spider-Man vierailee tuttuun tyyliin.

Juuri ennen tuota uutista liikkeelle lähti uusin sisäpiiritieto Sonyn omista juonista. Madame Web -hahmolle kehitellään omaa elokuvaa. Hän on alunperin (mutta ei Sonyn versiona) X-Men-tyyppinen mutantti. Hän on sokea ja pyörätuolissa, mutta hän on telepaatti, selvännäkijä ja ennustaja, joten hän on voimakas liittolainen Spider-Manille ja muille Spider-sankareille.

Sony on palkannut kirjoittajiksi Matt Sazaman ja Burk Sharplessin, joiden käsialaa on myös "elävästä vampyyrista" kertova Morbius-elokuva, joka valmistuu kesällä 2020.

Morbius ja Madame Web seikkailevat Sonyn omassa jatkumossa, jonka aloitti Venom. Tom Hollandin Spider-Man seikkailee Marvelin elokuvauniversumissa, mutta Marvel-pomo Kevin Feige vihjasi viimeviikkoisen uutisen yhteydessä, että Spider-Man on ainoa hahmo, joka kykenee vaihtamaan universumia.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stranger Things 4:n ... Harley Quinn kylpee ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Juudas

01.10.2019 klo 07.29 1 tykkää tästä

Äh... tästäkin elokuvasta kiinnostuneet voitanee laskea yhden käden sormilla. Vois Sony lopettaa nää turhat raiskaukset ja koko setti takaisin Marvelille. Ei tietenkään tapahdu koska raha.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova