Tuorein sisältö

Spider-Manille ennustava pyörätuolitäti Madame Web saa oman elokuvan

30.09.2019 klo 20.45 | Luettu: 1006 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime viikolla paljastui, että Marvel ja Sony ovat päässeet sopuun kahdesta uudesta Spider-Man-elokuvasta. Toinen on sooloseikkailu, josta Sony maksaa 75% ja toinen on Marvel-elokuva, jossa Spider-Man vierailee tuttuun tyyliin.

Juuri ennen tuota uutista liikkeelle lähti uusin sisäpiiritieto Sonyn omista juonista. Madame Web -hahmolle kehitellään omaa elokuvaa. Hän on alunperin (mutta ei Sonyn versiona) X-Men-tyyppinen mutantti. Hän on sokea ja pyörätuolissa, mutta hän on telepaatti, selvännäkijä ja ennustaja, joten hän on voimakas liittolainen Spider-Manille ja muille Spider-sankareille.

Sony on palkannut kirjoittajiksi Matt Sazaman ja Burk Sharplessin, joiden käsialaa on myös "elävästä vampyyrista" kertova Morbius-elokuva, joka valmistuu kesällä 2020.

Morbius ja Madame Web seikkailevat Sonyn omassa jatkumossa, jonka aloitti Venom. Tom Hollandin Spider-Man seikkailee Marvelin elokuvauniversumissa, mutta Marvel-pomo Kevin Feige vihjasi viimeviikkoisen uutisen yhteydessä, että Spider-Man on ainoa hahmo, joka kykenee vaihtamaan universumia.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stranger Things 4:n ... Harley Quinn kylpee ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Juudas

01.10.2019 klo 07.29 1 tykkää tästä

Äh... tästäkin elokuvasta kiinnostuneet voitanee laskea yhden käden sormilla. Vois Sony lopettaa nää turhat raiskaukset ja koko setti takaisin Marvelille. Ei tietenkään tapahdu koska raha.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova