Tuorein sisältö

'Tästä tulee yksi urani hienoimmista jutuista' - Anssi Kelalta ainutlaatuiset elämänkertakonsertit

04.10.2019 klo 10.25 | Luettu: 706 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kitara, näyttämö ja valkokangas. Anssi Kelan Mun täytyy kävellä näin -ilta on yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä. Artisti avautuu yleisölleen ja kertoo tarinansa omin sanoin. Niin hyvät ja hauskat kuin vaikeatkin hetket.

Anssi Kelan Mun täytyy kävellä näin - elämäkertakonsertit nähdään Helsingin Bio Rex Lasipalatsissa joulukuussa.

"Olen haaveillut jo vuosia tällaisen konsertin tekemisestä. Pidän laulujen laulamisesta ja tarinoiden kertomisesta. Nyt ne yhdistyvät: elämäkertakonsertissa laulut johtavat tarinoihin ja tarinat takaisin lauluihin. Ne heräävät henkiin myös Bio Rexin valkokankaalla ohjaaja Anna Äärelän toimesta. Yleisö pääsee lähemmäs kuin koskaan ennen. Olen keikkaillut yli kolmenkymmenenvuoden ajan ja tehnyt suunnilleen kaiken. Nyt edessä on kuitenkin aivan uudenlainen haaste ja tulokulma keikan tekemiseen. Konsertti, jota täytyy kirjoittaa kuin kirjaa. Minulla on sellainen olo, että nyt ollaan jonkin ison äärellä. Tästä tulee yksi urani hienoimmista jutuista".

Elämäkertakonsertti: Mun täytyy kävellä näin

Pe 20.12.2019 Helsinki, Lasipalatsi Bio Rex
La 21.12.2019 Helsinki, Lasipalatsi Bio Rex
Su 22.12.2019 Helsinki, Lasipalatsi Bio Rex

(Liput myyntiin Tiketissä maanantaina 7.10. klo 9.00)

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Teen joulukuussa Helsingin Bio Rexissä Mun täytyy kävellä näin -nimisten soolokonserttien sarjan. Mies ja kitara. Laulut ja tarinat. Näyttämö ja valkokangas. Yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä. Uudenlainen konsepti, jota varten piti keksiä uusi sana: kyseessä on elämäkertakonsertti. Olen haaveillut jo vuosia tällaisen konsertin tekemisestä. Pidän laulujen laulamisesta ja tarinoiden kertomisesta. Nyt ne yhdistyvät: elämäkertakonsertissa laulut johtavat tarinoihin ja tarinat takaisin lauluihin. Ne heräävät henkiin myös Bio Rexin valkokankaalla ohjaaja Anna Äärelän toimesta. Yleisö pääsee lähemmäs kuin koskaan ennen. Olen keikkaillut yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja tehnyt suunnilleen kaiken. Nyt edessä on kuitenkin aivan uudenlainen haaste ja tulokulma keikan tekemiseen. Konsertti, jota täytyy kirjoittaa kuin kirjaa. Minulla on sellainen olo, että nyt ollaan jonkin ison äärellä. Tästä tulee yksi urani hienoimmista jutuista. Hommia on tehtävä vielä paljon ennen Bio Rexiä, mutta kutinat ovat poikkeukselliset. Olen varsin innoissani. Ensimmäinen ponnistus saatiin jo valmiiksi: oheinen Anna Äärelän ohjaama video lennättää elokuvallisiin tunnelmiin. Viesti on tämä: tulossa on nyt jotain ihan muuta. Jotain, mikä täytyy nähdä. ANSSI KELA: MUN TÄYTYY KÄVELLÄ NÄIN BIO REX 20.-22.12.2019 (kolme esitystä) Liput tulevat myyntiin maanantaina 7.10. Lisätiedot: www.livenation.fi Videon tekijätiedot: Director: Anna Äärelä Production Company: Directors Guild Producer: Juha-Matti Nieminen Production Manager: Siiri Koponen Production Assistant: Sami Ainetdin DOP: Max Smeds Steadicam: Siim Kaarel Saluri Grip: Jani Lappeteläinen 1st AC: Mauricio Waldo Gaffer: Axel Nordman Best Boy: Henkka Pajanen Electrician: Malin Hemming Stylist: Cecilia Jusslin Make-Up: Noora Varrio Editor: Stina Uusitalo VFX: Troll VFX VFX Executive Producer: Antti Kulmala VFX Producer: Ville Kaasalainen Color Grading: Sarrah Wilkman, Grade One Sound Design: Akseli Soini, El Camino Helsinki Music: Anssi Kela Graphic Design: Elina Äärelä Online: James Post Equipment: Valofirma, Kamerafirma

Henkilön Anssi Kela (@anssikela) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Robert De Niroa vast... Kansainvälisesti pal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


189


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova