Tuorein sisältö

Terminator: Dark Faten uudet ja vanhat naamat esittelyssä

10.10.2019 klo 22.45 | Luettu: 1637 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lyhyiden videoiden sarja esittelee ytimekkäästi Terminator: Dark Faten päähenkilöt.

Arnold Schwarzenegger on jo näytellyt ikääntynyttä T-800-kyborgia, joka on viettänyt vuosikymmeniä ihmisten seurassa. Uuden version juttu on se, että hän hylkäsi tehtävänsä. Häntä ei siis ole ohjelmoitu ihmisten liittolaiseksi, vaan hän teki päätöksen itse.


Linda Hamiltonin paluu Sarah Connorin rooliin on elokuvan paras argumentti, kun se pyytää unohtamaan leffat, joissa Hamiltonia ei nähty. Tämä on Sarahin trilogia: hän on kehittynyt ratkaisevasti kunkin osan aikana ja välissä.


Dark Faten on tarkoitus olla myös uuden trilogian alku. Natalia Reyesin näyttelemää Dani Ramosia pitää suojella nyt, joten hänestäkin voi tulla ties mitä.


Gabriel Lunan hahmo Rev-9 on luonnollisesti pahin Terminator ikinä. Hän on yhdistelmä nestemäistä metallia ja tukirankaa kuten T-X, mutta hän voi myös jakautua kahteen olomuotoon.


Mackenzie Davisin näyttelemä Grace on paranneltu ihminen tulevaisuudesta, mikä mahdollistaa supersankarityyppisen mäiskeen perinteisen ammuskelun sivussa. Mutta onko hän myös uhka?V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paula Abdulilla ja K... Koko Suomi leipoo -o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova