Tuorein sisältö

Tommy Thayer muistelee KISS-uransa alkua: 'Ala kasvattamaan hiuksia'

14.10.2019 klo 14.25 | Luettu: 645 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KISS on parhaillaan jäähyväiskiertueellaan. Vuonna 2002 bändin soittajarivistöön liitynyt Tommy Thayer on muistellut KISS-uransa alkuvaiheita australialaisen Heavy magazinen haastattelussa.

Ensimmäinen virallinen KISS-keikka oli Australiassa, Melbournessa.'KISS Symphony' yhdessä Melbournen sinfoniaorkesterin kanssa.

"Se oli melkoinen aloitus. Olin kieltämättä lievästi hermostunut mutta kaikki sujui hyvin. Olin kuitenkin kiertänyt bändin kanssa jo hyvän tovin, tosin toimien kulissien takana. Tuotin ja ohjasin videoita ja heillä oli ongelmia Peterin (Criss) ja Acen (Frehley) kanssa. Olin saatavilla ja lopulta tuurasin parilla keikalla. Vuonna 2002 oli pari tv-esiintymistä ja yksityiskeikka. Joten Melbournen keikka oli oikeastaan luonnollista jatkumoa. Missään vaiheessa minua ei suoranaisesti pyydetty bändiin. 'Tommy, meillä on edessä tälläinen juttu'. Muistan istuneeni Genen ja Paulin kanssa paria kuukautta ennen Melbournen keikkaa ja he kehoittivat minua alkamaan kasvattaa jälleen hiuksia - "koska sinulla on keikka edessä". Ne olivat minun toimintaohjeeni - kasvata hiuksia".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

#fbf Black Diamond #Indianapolis #EndOfTheRoad World Tour

Henkilön KISS (@kissonline) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Särkänniemen syksy: ... Yli miljoona albumia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


786


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova