Tuorein sisältö

Itsenäisyyspäivänä muistellaan Bratislavan kultaisia kiekkoleijonia

17.10.2019 klo 13.50 | Luettu: 467 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Morella nähdään itsenäisyyspäivänä kaksiosainen dokumentti kiekkoleijonien Bratislavan maailmanmestaruuden tiimoilta otsikolla Kultaiset Leijonat.

Miten kultaisen kevään joukkue rakentui ja mikä kaikki johti Kaisaniemen kansanjuhlaan? Millainen merkitys Leijonien MM-turnauksilla yleisesti on koko Suomelle ja miten kultakevät peilautuu takavuosien turnauksiin?

Toimittaja Jani Uotila ja kuvaaja Matias Ziemann ovat vuosikausia seuranneet Leijonia kirjaimellisesti lähietäisyydeltä. C Moren lähetyksissä on totuttu näkemään keväisin Leijonan iholla -sarjaa.

Uotila lupaa ainutlaatuisen näköalapaikan ansiosta: luvassa on lukuisia uusia näkökulmia jo julkisuudessa käsiteltyihin asioihin vaikkapa siitä, milloin ja ketkä päättivät, että NHL-pelaajia ei enää odoteta joukkueen vahvistuksiksi.

"Myös se käy dokumentissa ilmi, että vaikka odotukset olivat matalalla, oli joukkueen sisällä ennen avausottelua Kanadaa vastaan erittäin kovat paineet. Ja toisin kuin julkisuuteen annettiin ymmärtää, myöskään ilmapiiri ei ollut mitenkään leppoisa turnauksen avauspelin alla".

Kaksiosainen dokumentti julkaistaan itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta C Moren kanavilla sekä suoratoistopalvelussa cmore.fi. MTV3-kanavalla esitysvuoro on joulun alla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rillit huurussa -täh... Toton juhlakiertueen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


671


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova