Tuorein sisältö

Toton juhlakiertueen viimeinen keikka saattaa olla uran viimeinen

17.10.2019 klo 14.39 | Luettu: 798 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Toton kitaristi Steve Lukather on The Morning Callin haastattelussa todennut bändin 40-vuotisjuhlakiertueen lopun 20.10. saattavan olla myös bändin uran viimeinen. Ainakin se on viimeinen nykyisellä kokoonpanolla, johon kuuluvat Lukatherin lisäksi Steve Porcaro, David Paich (Dominique Taplin korvasi Paichin kiertueen kuluessa) ja Joseph Williams.

Kiertueen viimeinen keikka soitetaan parin päivän kuluttua Philadelphiassa.

"En tiedä tulevaisuudesta mutta kyseessä on viimeinen Philadelphian keikka ja lähitulevaisuudessa lisää ei ole tulossa. Tämä on varmasti tämän kokoonpanon viimeinen keikka".

Lukather ei ota kantaa mahdollisiin muilla soittajilla vahvistettuihin Toto-kokoonpanoihin. "En pysty ennustamaan tulevaisuutta. Meidän on vedettävä henkeä. Olemme väsyneitä, raihnaisia ja meidän on saatava itsemme kuntoon ja mietittävä jatkoa. En sano, ettenkö soittaisi Toton biisejä enää ikinä, minulla on vapaus soittaa mitä tahansa urani varrelta. Mutta en tiedä vielä tulevasta".

Lukather toteaa bändin tehneen valtavasti keikkaa viimeisen vuosikymmenen aikana - enemmän kuin koskaan. Ja homma toimii edelleen mainiosti. Lukatherin mielestä bändi soittaa paremmin kuin koskaan. "Lavalla tunnemme itsemme nuoriksi kolleiksi. Keikkahetket pitävät nuorena. Oloni on parempi kuin 40-vuotiaana".

Mutta, Lukather puhuu vain kahdesta tunnista lavalla. Se kaikki muu osa päivää loputtomilla kiertueilla - sitä ei enää jaksa.

"Olen ollut kierteella läpi elämäni. Voisit lähteä katsomaan kiertuepaikan nähtävyyksiä - olen tehnyt sen muutamaan kertaan".
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Itsenäisyyspäivänä m... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.10.2019 klo 15.21

Keikkakunto tuli tarkistettua kesällä Pori Jazzeilla ja huikeaa settiä oli. Mutta Paich ei ollut tuolloin enää mukana vaan terveyssyistä häntä tuurasi (erittäin hyvin) Dominique Taplin. Joten sikäli helppo uskoa, että tämä hänen ilmoittamansa kokoonpano ei enää keikkaile.
lainaa
B_Virtanen

17.10.2019 klo 16.03

Mikko kirjoitti:
Keikkakunto tuli tarkistettua kesällä Pori Jazzeilla ja huikeaa settiä oli. Mutta Paich ei ollut tuolloin enää mukana vaan terveyssyistä häntä tuurasi (erittäin hyvin) Dominique Taplin. Joten sikäli helppo uskoa, että tämä hänen ilmoittamansa kokoonpano ei enää keikkaile.


Jep, saattaa olla myös kiertueen väsyttämän miehen kommentti eli kuukauden kuluttua voi mieli olla toinen. Tosin Totolla saattaa olla laulajaongelma - jos Williams ja Kimball ovat poissa kuvioista niin Lukatherin pitää laulaa itse koko setti. Ei kai siihen enää ketään adam lambertteja oteta?
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

17.10.2019 klo 16.12

Toto oli ihan ok kun kävin tarkistamassa joskus, lauloivat Nylon Beatin tyttöjen kanssa jotain biisiä myös.
lainaa

Kirjoita kommentti


169


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova