Tuorein sisältö

Kanadalainen Grammy-ehdokkaana ollut artisti kuvasi videon Lapin maisemissa

18.10.2019 klo 22.23 | Luettu: 670 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomi ja Lappi kauhoo jälleen mainetta ja kunniaa.

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Carly Rae Jepsen etsi Lapin eksotiikkaa elokuussa Ruka-Kuusamossa. Artisti nauhoitti Suomessa live-version The Sound -kappaleesta ja kuvasi videon pohjoisen järvimaisemissa.

The Sound -kappaleen video kuvattiin osana Sound of Lapland -projektia. Carly Rae Jepsenin ohjelmaan Lapissa kuului tämän lisäksi lisäksi mm. vierailu husky-farmilla, rentoutumista saunassa, melontaa ja paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumista Rovaniemellä. Matkustamisesta vaikutteita saava artisti on aikaisemmin kirjoittanut lauluja mm. Nicaraguan ja Italian matkoistaan inspiroituneena.

"Luonto on tärkeässä osa lapsuuttani ja osa parhaita muistojani. Suomen Lapissa sain nauttia uskomattomasta hiljaisuudesta, joka antoi omille ideoille tilaa virrata. Kokemus oli aivan uskomaton".

Jepsen on parhaillaan Aasian kiertueella - seuraavaksi Australia ja Uusi-Seelanti.

Jepsen on ollut ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi 2013 ja hänen toinen studioalbuminsa Kiss palkittiin Kanadan Juno-gaalassa vuoden albumina ja vuoden pop-albumina, sekä Call Me Maybe -single vuoden singlenä. Call Me Maybe nousi useissa maissa listaykköseksi, myös Suomessa.

(Carly Rae Jepsen oli Suomessa osana Sound of Lapland -projektia Visit Finlandin, House of Laplandin ja Finnairin kutsumana).(Visit Finland, Business Finland)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rillit huurussa -täh... Dark Crystal 1-6: su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova