Tuorein sisältö

Dark Crystal 1-6: suuttuuko Thunberg, jos ostan vain ne, jotka tarvitsen?

18.10.2019 klo 23.00 | Luettu: 1737 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Dark Crystal: Age of Resistance
Kausi 1: Jakso 6 - By Gelfling Hand...


Tilaisuus avoimelle pieruhuumorille jää käyttämättä, kun perheensä pettänyt nuori kuningatartonttu istahtaa ensi kertaa valtaistuimelle ja se räjähtää, koska tuolin alle unohtunut kivihirviö hätääntyi petettyjen puolesta. Hirviön tehtyä temppunsa useimmat sankarit ovat yhdessä ja yhteisellä aallonpituudella. Se olisi saanut tapahtua nopeammin. Nyyhkyhidastelu hallitsijan muistoksi kauden puolivälissä olisi oivaa, mikäli kaikilla olisi yhteistä kokemuspohjaa.

Kehnoimmillaankin sarja on paras - lelumainos? Toys-to-life-alennusmyyntien ja ilmaston räjähtämisen jälkeen järkeilin, etten tarvitse muovia, mutta googletin jo, onko oheissälää. Se oli pieni luotaus vain, mutkun haluun. Enkä vain ostaa 20 figuuria, vaan jännittää, saanko joululahjaksi kärryt, joiden etupyörät ovat sähköshokeilla aktivoitavia toukkia kerällä, shlurpshhh. Ajattele. Meditoi. Hummm. Tarpeet ovat vain illuusio, joka johtuu sielun ja hormonien hetkellisistä häiriöistä ja perseen bakteereista. Ehkä otankin vain oluen.

Noin ensimmäinen tyylivirhe on se, että yksi tonttukansa tuo turhan selkeästi mieleen Avatarin. Sininen on heidän värinsä, on viivoja naamassa ja samantapainen tukka ja korvat, ja he lentävät liskoilla. Voin jättää ostamatta. Periaatteessa huomioni oli kaikessa paitsi tarinassa. Ihana vihreä tonttuleidi halailee ja silmäilee kuivaa A4-perusalfatonttua, myyrän pihistessä oikeutetusti: tämä jännittää. Jaksot pyritään aina päättämään dramaattisesti, mutta tonttukuningattaren uusi pahuuspuku teki hänestä ensisijaisesti ostettavan.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kanadalainen Grammy-... Marvelin Thor sairas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova