Tuorein sisältö

Huutokaupan metsästäjät -sarjasta tuttu ostaja teki arkaluontoisen huippulöydön - seuraavaksi ovella oli FBI

19.10.2019 klo 20.45 | Luettu: 1430 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huutokaupan metsästäjät (Storage Wars) -sarjassa hylätyistä varastokopeista on löytynyt jos jonkinlaisia aarteita.

Sarjan ensimmäisillä kausilla mukana nähtiin Nabila Haniss, joka osti mm. Paris Hiltonille kuuluvaa materiaalia ja sai 2700 dollarin sijoituksella useamman miljoonan dollarin voiton. Lopulta asiasta käytiin oikeusriitaa, kun Hiltonin tavaroita kaupiteltiin verkossa.

The Blastin mukaan Nabila Haniss on tehnyt myös toisen todella suuren luokan varastolöydön, josta nyt käydään oikeutta.

Haniss ja hänen liikekumppaninsa ostivat varaston, joka piti sisällään arvokasta armeijan viestintä-ja tiedustelulaitteistoa. Tavara oli lopulta niin "kuumaa", että viranomaiset ratsasivat ja takavarikoivat materiaalin.

Oikeudelle toimitettujen dokumenttien mukaan varastokauppa tehtiin kuluvan vuoden syyskuussa. Varasto vaihtoi omistajaa 6900 dollarin hinnalla.

Ostajat ilmoittivat löydöistään eteenpäin. Kävi ilmi, että kyseisiä laitteistoja käyttävät tiedustelutoiminnassaan Yhdysvaltain puolustusministeriö, Yhdysvaltain sisäisestä turvallisuudesta vastaava DHS sekä USA:n armeija.

Kuten arvata saattaa, arkaluontoinen huipputeknologia takavarikoitiin. On ilmeistä, että tavarat eivät olleet laillisesti varastoituna Los Angelesissa, vaan ovat osa rikollista toimintaa.

Haniss käy kuitenkin kumppaninsa kanssa oikeutta menettämästään tavaraerästä - tai ainakin sen rahallisesta arvosta. Haniss ja hänen liikekumppaninsa pyrkivät vakuuttamaan oikeudelle, että he ovat tavaraerän lailliset omistajat.

(The Blast, Yahoo.com/entertainment)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Handmaid's Tale ... Salaiset kansiot -tä... >

Keskustelut (1 viestiä)

K-T

20.10.2019 klo 10.29 1 tykkää tästä

Olisivat tyytyväisiä, jos saisivat tuon 6900 dollaria + oikeudenkäyntikulut kuitattua...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova