Tuorein sisältö

Big Mouth 3 - juttu 5: Wolverinen peniskynnet ovat harhaa, mutta pervoja kuiskiva hirviö ei, capish?

23.10.2019 klo 23.00 | Luettu: 2097 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3: Jaksot 10-11
Disclosure the Movie: The Musical! ja Super Mouth


Kirjoittaja voi treenata kuin näyttelijä. Vedä hatusta aihe; tee kaikkesi. Miten olisi jakso, jossa keskinkertaisesta eroottisesta trilleristä väännetään koulumusikaali? Ei, mylväisevät Big Mouthin kirjoittajat, ja höhöttävät sivujuonelleen, jossa koutsi-Steve joutuu Sillä silmällä -leikkiin.

Verkossa (Disclosure) kertoo, kuinka 90-luvun pääpukkia Michael Douglasia ahdistellaan seksuaalisesti ja syytetään siitä. Leffahan on misogynistinen fantasia, vaikka. Draamaopettaja on joku pedofiili - mutta joo, hösö hösö, öh, koutsia kammataan, joten: esitellään tässä välissä uusi hormonihirviö. Hän on narttu. On mukavaa, että mieshirviö on sama hetero- ja homopojilla, mutta sillä ei ole tehty mitään aikoihin, että naishirviö hoitaa myös Nickin. Toinen naishirviö on - vain - turha.

Sitten haetaan kehnointa mahdollista ideaa kauden päätösjaksolle. Andrew kehittää supervoiman, jossa hän muuttuu näkymättömäksi pieremällä. Sehän itseasiassa symboloi sitä, kuinka hän tuntee itsensä mitättömäksi Missyn ja Nickin pussattua.

Kokeillaan siis tätä: Andrew on ylpeä pierunäkymättömyydestä, kunnes hän oppii, että muillakin on satunnaiset supervoimat. Lopussa jakso yrittää selittää, että supervoimat ovat kuvitelmaa Floridan uppoamisen tavoin, vaikka hirviöt ja haamut ovat osa perusideaa. Niin tai näin, teinien mustasukkaisuuskriisi on kuiva juoni, jonka päälle piirretään supersankaritoimintaa. Varauduin pihisemään, että tämä on sarjan ehdoton pohjakosketus, mutta kun Andrew jatkoi pieremistä ja nakuilua, huvituin väsymyksestä ja vilkkuvista väreistä johtuen.


Keskiarvo 31 jakson jälkeen:


< Jaksot 8-9 --- 4. kausi >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Babymetal saavutti M... Miami Vicen ohjaaja ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.10.2019 klo 12.16

Otapa Scorpio ne lääkkeet taas.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova