Tuorein sisältö

Big Mouth 3 - juttu 3: Indiana Jones ja hitaasti kostuva temppeli

14.10.2019 klo 23.00 | Luettu: 2193 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3: Jaksot 6-7
How To Have An Orgasm ja Duke


Jessie on vihdoin mainitsemisen väärti neuvotellessaan hormonihirviönsä ja talk-show-vaginansa kanssa orgasmeista. Indiana Jones ja kehosi on temppeli -fantasian puuttuva elementti on aidosti innostava Indy, joten lopulta homma on hanskassa & hyvin luistaa.

Farkkuihin pukeutuneen käärmeen pitäisi olla vakiohahmo tällaisessa sarjassa. Vibraattorin keksimisen eli hysterian parantamisen pelkkä mainitseminen on huumoria pari ensimmäistä kertaa, kun kuulet historialliset faktat. Harry Potter -dildo on väsynyt läppä, jos oikealle pärisevälle Potter-luudalle on tullut hymähdettyä. Jakso on onnistuminen, kun tyhjäkäynnistäkin osa alustaa seuraavaa (kehnoa) jaksoa. Andrew'n serkkujuoni olisi saanut päättyä, mutta kuvankaappaus tämän jutun lopussa on melko hilpeä.

Duke Ellingtonin kummitus muistelee, kuinka hän menetti neitsyytensä sata vuotta sitten. Sarjalla ei ole keskittymiskykyä, joten jakso maistuu 115-vuotiaan horinoilta. Wink wink, kaikki tietävät olevansa takaumassa ja sitten takaisin nykyaikaan virnuilemaan lisää. Duken oppiessa jazzin salat, irtokyrvät sotivat, koska menneisyydessä oli sotiakin. Naura nyt jollekin?! Duke on historiallinen henkilö, joten ehkä joku kaivaa sotkusta sanoman - ajattelin niillä main, kun tuijotin irtovaginaa, joka synnytti irtovaginan mentyään naimisiin karvaisen jortikan kanssa.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 27 jakson jälkeen:


< Jaksot 4-5 --- Jaksot 8-9 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arnold Schwarzenegge... Disney pröystäilee: ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova