Tuorein sisältö

Dark Crystal 1-7: Tom Bombadil tahtoo painaa puuta

24.10.2019 klo 23.30 | Luettu: 2330 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Dark Crystal: Age of Resistance
Kausi 1: Jakso 7 - Time to Make... My Move


Myyrä yrjöää. Se johtuu matkapahoinvoinnista, tai siitä, että Avatar-tonttu yrittää iskeä neiti perustontun, joka sopisi herra perustontulle, joka yrittää viedä myyrältä unelmakeijutontun eli Deetin. Deet mainitsee, että hänellä on kaksi isää, ja teemahan laajenisi, jos perustonttu jäisi ystäväksi (ja mahdollisesti spermanluovuttajaksi), kun Deet ja myyrä solmivat ennakkoluulottoman liiton. "Kaksi isää" ei vielä ole edistystä. Tiikerillä eli Fievel-hiiren pescovegetaristikaverilla oli kolme isää vuonna 1986.

Ydinporukka saapuu luolaan, jossa kaksi setää tahtoo telakoitua yhdeksi lihaksi. Se on leffasta tuttua. On söpöä, kun nuket selittävät mytologiansa omilla nukeillaan, mutta selittely kahtia jakautumisesta jää vaisuksi kappaleeseen The Origin of Love verrattuna. Lintusetä sössöttää ja liskosetä lausuu hitaasti kuin entti, joten ehdin ajatella "v***n Tom Bombadil", vaikka tapaaminen on olevinaan eteenpäinkävelyn määränpää. Välietappi se on. Nyt tonttujen on löydettävä maaginen megaesine.

Ektoplasmatyyppinen pahuus leviää. Keisari pistää hämikset aivopesemään tontut ja aikoo pettää hämiksetkin. Dramaattisempaa tämä olisi, jos ydinhahmo aivopestäisiin. Onko se vitsi, että aivopesuötökkä näyttää kuulokemikrofonilta ikään kuin borgit olisivat asialla?

Puhtaasta pahuudesta puheenollen: en ostanut figuureita, koska en vakuuttunut siitä, miten niiden pinta heijastaa valoa. Ilmastonmuutos on peruttu.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Black Sabbath -rumpa... Apulanta-rumpalilta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova