Tuorein sisältö

Keikkatauolla oleva Antti Tuisku somessa: 'Kyllähän tässä on ikävä alkanut lavoille jo kasvamaan'

25.10.2019 klo 23.39 | Luettu: 1583 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Antti Tuisku julkisti jäävänsä tauolle loppuvuodesta 2017.

Nyt mies on nähty Vain elämää -ohjelman 10. kauden yhtenä tähtiartistina. Antti saapui ohjelman kuvauksiin suoraan Espanjasta. Viimeisimmän, Maija Vilkkumaan, päivän jälkeen mies päivittää somessa tunnelmiaan - keikoille alkaa olemaan poltetta!

"Te, teidän myötäeläminen ja palautteet ovat tehneet tästä matkasta omalta osaltani yhden arvokkaimmista ikinä. Kyllähän tässä on ikävä alkanut lavoille jo kasvamaan entisestään".

Ainoat Antin sovitut keikat ovat kaksi tulevaa Vain elämää -esiintymistä joulun jälkeen Helsingin Hartwall Arenalla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Muistan, kun Maija julkaisi Kaivopuiston jää laulun kuinka se soi mun luureissa, autossa ja joka paikassa monta päivää repeatilla. Rakastin sitä heti. Mietittiin @shutupjurek kans, että miten lähestyä valmiiksi jo niin täydellistä biisiä. Jostain tuo velho sitten sai päähänsä, että pyydetään mukaan virtuoosi @lauri_schreck ja mikä versio siitä syntyikään! Tää oli ihana laulaa Maijalle.?? Miten, kolahtiko biisi sulle? Se löytyis nyt @spotifysuomi Tässä kohtaa teille rakkaille kuuntelijoille ja seuraajille myös maailman nöyrin ja suurin kiitos. Te, teidän myötäeläminen ja palautteet ovat tehneet tästä matkasta omalta osaltani yhden arvokkaimmista ikinä. Kiitos. ?????? Kyllähän tässä on ikävä alkanut lavoille jo kasvamaan entisestään. ????

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordin kitaristi Ame... The Handmaid's Tale ... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

26.10.2019 klo 07.21

Itselläni ei ole ollut ikävä TAnttia.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova