Tuorein sisältö

Tältä näyttää 128 laulajaa läpikäynyt The Voice of Finland -tuomari

29.10.2019 klo 23.04 | Luettu: 855 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Voice on Finlandin yhdeksännen kauden kuvaukset käynnistyvät Porvoossa viikko sitten.

Anna Puu on päivittänyt someen tunnelmia tiukan kuvausurakan jäljiltä - 128 laulajaa kuunneltu! Ei paljoa jaksa naurattaa.

"Voicen kuvausten rankin vaihe on paketissa (128 laulajaa kuunneltu, kuvattu ja analysoitu. Erittäin jeppis kausi tulossa!), oon sosiaalisesti ihan rättipoikki, mut pistin silti mun voimapuvun (turkoosi Ziggy Stardust - housupuku) ja hymyn päälle ja menin kirjamessuille haastateltavaksi ja signeeraushommiin, selvisin siitä, tulin kotiin ja lysähdin sohvalle".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Paljon on erilaisia tuntemuksia meneillään. Voicen kuvausten rankin vaihe on paketissa (128 laulajaa kuunneltu, kuvattu ja analysoitu. Erittäin jeppis kausi tulossa!), oon sosiaalisesti ihan rättipoikki, mut pistin silti mun voimapuvun (turkoosi Ziggy Stardust - housupuku) ja hymyn päälle ja menin kirjamessuille haastateltavaksi ja signeeraushommiin, selvisin siitä, tulin kotiin ja lysähdin sohvalle. Huomenna meillä alkaa hard core bänditreenit Hartsua varten eli samalla paahdolla mennään uuteen viikkoon. Ja vaikka just nyt ei vaa jaksa hymyillä (se on muuten asia, jota multa odotetaan niin lehtien kuvauksissa, kadulla, telkussa kuin joka taholta, koska olenhan "iloinen ihminen"), niin oon tosi kiitollinen kaikesta. Tähän kohtaan zenmäinen huokaus ???? #raukeejanauhkee #kyltäätästä

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jopas nyt: Game of T... Game of Thrones -sar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova