Tuorein sisältö

Quentin Tarantinon Inglorious Bastards kerää ylistystä jo etukäteen

11.07.2008 klo 14.00 | Luettu: 3385 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Quentin Tarantino yrittää parhaillaan kaupitella 165-sivuista käsikirjoitustaan Inglorious Bastards, joka on ollut työn alla varsin pitkään. Teksti on löytänyt tiensä myös käsikirjoituksia arvostelevien tahojen käsiin, ja palaute on ollut vähintäänkin rohkaisevaa.

Ain't It Cool News uhoaa, että elokuva tulee olemaan Quentin Tarantinon paras työ ja samalla jotain aivan muuta, kuin mistä mies on opittu tuntemaan. Inglorious Bastards ei ole samannimisen sotaelokuvan uusi versio, eikä myöskään mitään niin yksiselitteistä kuin "kovanaamat suorittavat kovan tehtävän toisen maailmansodan aikana", kuten tarinaa on aiemmin kuvailtu. Sivuston mukaan Tarantino ei tyydy tällä kertaa viittaamaan merkittäviin elokuviin, vaan luo jotain aivan omaa. Juonenkäänteitä ylistetään siinä määrin, että sivusto suosittelee ihmisiä varomaan mitä he elokuvasta etukäteen lukevat.

Innoissaan on myös Latino Review, joka summailee asian näin: ota pahojen poikien kerskailu Reservoir Dogs:sta, tyylikkyys ja rakenne Pulp Fictionista, heitä sekaan kostoteema Kill Bill:stä ja laita tapahtumapaikaksi toinen maailmansota - ja siinä on Inglorious Bastards.

New York Magazinen arvostelija kutsuu tekstiä juuri niin äärimmäisen ylitsevuotavaisen mielipuoliseksi kuin kaikki ovat toivoneetkin.

Juonipaljastuksia himoitsevat löytävät kokonaiset arvostelut linkkien takaa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Naiskaunetta Rock-Tä... Jeepers Creepers 3 a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova