Tuorein sisältö

64 vuotta sitten kuollut James Dean palaa sotaelokuvassa tehosteiden avulla

06.11.2019 klo 19.30 | Luettu: 1208 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Dean kuoli 24-vuotiaana, kun hän oli tähdittänyt kolmea elokuvaa ja kisannut Oscarista kahdesti. 64 vuotta myöhemmin hänet on kiinnitetty Vietnamin sodasta kertovaan Finding Jack -elokuvaan perikunnan luvalla. Kyseessä on yksi päärooleista, tai merkittävä sivurooli: tekijöiden mukaan Deanin hahmo käy läpi varsin mutkikkaan matkan.

Dean herätetään henkiin tietokoneanimaation keinoin ja vanhoja filmejä ja valokuvia hyödyntäen. Lopputulos on realistinen ainakin lupausten mukaan. Yhtälöön kuuluu ääninäyttelijä. Tehostepajat ja Deania ja muita edesmenneitä julkkiksia edustavat agentit toivovat, että tämä on vastaavien tempausten alku.

Ohjauksesta vastaavat Anton Ernst ja Tati Golykh, joille tämä on ensimmäinen täyspitkä ohjaus. Elokuva perustuu Gareth Crockerin romaaniin, jossa masentunut nuorukainen (ei Deanin hahmo) lähtee sotaan aikeissa kuolla, mutta Vietnamissa hän ystävystyy Jack-nimisen sotakoiran kanssa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nainen pääsee myös D... Battle Beastin Noora... >

Keskustelut (2 viestiä)

vdsoignd

06.11.2019 klo 20.31 3 tykkää tästä

kun ei elavaa nayttelijaa kuten will smith saada tehtya digitaalisena niin miten helvetissa tyyppi josta ei saa mitaan 3d kaappausta
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

07.11.2019 klo 10.24 1 tykkää tästä

Lähes uutiseen liittyen, lasketaanko leffojen hiilijalanjälkiä? Se kun tuntuu olevan niin hittijuttu tällä hetkellä.
lainaa

Kirjoita kommentti


122


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova