Tuorein sisältö

Tampere ja Iron Maiden mainittu samassa lauseessa - Rockfest jyrää kesällä Tampereella

07.11.2019 klo 11.11 | Luettu: 778 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Iron Maiden esiintyy ensi kesänä Rockfestin pääesiintyjänä. Festivaalilla nähdään myös harvoin kotimaassaan keikkaileva Nightwish.

Tapahtuma järjestetään 5.-7.6.2020 ensimmäistä kertaa Tampereella, kun Rockfest avaa Tampereen uuden suurtapahtuma-alueen, Näsijärven maisemissa sijaitsevan Särkänniemen tapahtumarannan.

Festivaalin 3 päivän Early bird-liput sekä VIP- ja Priority-liput ovat jo myynnissä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

ROCKFEST YLPEÄNÄ ESITTÄÄ: IRON MAIDEN SUOMEEN – VARMISTA LIPPUSI HETI! ???? Maailman suurimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva @IronMaiden esiintyy Tampereella rokattavassa Rockfestissä. Mukana myös @Nightwishband ???? Rockfest avaa Tampereen uuden suurtapahtuma-alueen, Näsijärven rannassa sijaitsevan Särkänniemen tapahtumarannan ensi kesänä 5.-7.6.2020. Festivaalin 3 päivän Early bird-liput sekä VIP- ja Priority-liput OVAT NYT MYYNNISSÄ! Suosittelemme suuntaamaan lippuostoksille VÄLITTÖMÄSTI, jos haluat varmistaa pääsyn tapahtumaan! Liput myy @Tiketti.fi ja @Lippu.fi ?? Lisätietoa ja lippuinfot Rockfestin netissä, linkki biossa! #ROCKFEST #rockfest2020 #ironmaiden #nighwtwish @radiorocksuomi

Henkilön Rockfest (@therockfest) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nicolas Cage vastaan... Jääkiekon Karjala-tu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


638


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova