Tuorein sisältö

Provinssirock 07 jäi järjestäjien tuotto-odotuksista

14.07.2007 klo 13.11 | Luettu: 1562 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesäkuussa järjestetyn Provinssirockin lipunmyynnin jääminen tavoitteista aiheuttaa järjestävälle taholle 100000 euron tappion. Seinäjoen Elävän Musiikin Yhdistyksen eli Selmun elokuussa päättyvä tilikausi muodostuu tappiolliseksi edellämainitun tapahtuman johdosta. Selmun promoottori Juha Koivisto toteaa Ilkka-lehden haastattelussa asian oleva hallinnassa.

- Meidän taseemme on vahva. Meillä on hyvien vuosien varoja rahastoitu huonompien vuosien puskureiksi. Ei tällä meidän toimintaamme ole oikeastaan mitään vaikutusta, vakuuttaa Juha Koivisto.

Itse festivaalin taloudellinen tulos ei vielä ole selvillä. Menopuoli on vielä lopullisesti laskematta. Ennakoidun tulopuolen pettäminen näkyy Selmun tuloksessa, kuitenkaan se ei tarkoita automaattisesti Provinssirock 07 negatiivista tulosta. Festivaalin sunnuntain päänimen peruutus ei aiheuttanut suuria tappioita, lippujakin palautettiin vain joitakin kymmeniä.

Ensi vuoden juhlavuoteen kuluvan vuoden miinukset eivät vaikuta. Provinssirockin 30-vuotisjuhlat tuovat mukanaan jotain normaalista poikkeavaa.

- Sellaisiakin visioita on heitetty ilmaan, että yksi päivä toteutettaisiin pelkästään vanhalla saarenpuoleisella festivaalialuella, retrohenkeen tietenkin. Ja kyllä me ollaan katsottu niitä vuoden 1979 esiintyjiäkin vähän sillä silmällä. Siellä olisi muutama hyvä kotimainen vaihtoehto, toteaa promoottori Koivisto viitaten Eppu Normaaliin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hollywoodin juorukel... Pitt ja Jolie valmii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova