Tuorein sisältö

Hollywoodin juorukellonsoittaja

14.07.2007 klo 11.30 | Luettu: 2188 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Useimmat leffauutiset eivät teknisesti ottaen ole uutisia - huomasi tuore elokuvatoimittaja, ja keräsi ensimmäistä kertaa yhteen kaikenlaista talkkarin vaimolta ja miesten saunaillassa kuultua:

William "Kirk" Shatner on uhannut kuristaa Leonard "Spock" Nimoyn, joka nauroi räkäisesti entiselle kapteenilleen kerrottuaan, ettei uudessa Star Trek -elokuvassa ole sijaa kuin vanhalle suippokorvalle. Koska J.J. Abramsin luotsaama Star Trek XI on esiosa, Nimoynkin rooli rajoittunee viuhahdukseen.

Ain't It Cool News spekuloi metsästääkö Indiana Jones jo kertaalleen löytämäänsä liitonarkkia neljännessäkin seikkailussaan. Ajatus Kadonneen Aarteen Metsästäjien viime sekunneilla nähdyn varastotilan siivouksesta ei kuulosta kaksiselta tarinalta - vaikka nyt Atlantiksen kadonneeseen mantereeseen verrattuna -, mutta epäilemättä arkki toisi jatkuvuutta itsenäisistä osista koostuvaan saagaan.

Beyoncé Knowlesin huhutaan esiintyvän Disneyn (huhutussa) elokuvamusikaalissa Aida, joka on alkujaan lavamusikaali ja ooppera. Muinaiseen Egyptiin sijoittuva rakkaustarina kertoo vangitusta nubialaisprinsessasta ja tämän lumoihin lankeavasta egyptiläiskapteenista. Rooli kuulostaa nappivalinnalta laulajattarelle, joka on ihastuttanut paitsi menestysmusikaalissa Dreamgirls, myös Austin Powers -tyttö Foxxy Cleopatrana.

Daniel Craig ilahduttaa pitkän linjan Bond-faneja ilmoittamalla, ettei James Bond ole macho ja että seuraavaa seikkailua maustetaan klassisilla hah-hah-hauskoilla sanaleikeillä tyyliin Bond-tytöt Pussy Galore (Mirriä Paljonkin) ja Octopussy (Kasi****u?). Uutistoimituksen ehdotukset: Freepussy Fatbottom ja Palle Runqvist.

Animaatiotalo Pixarin työntekijöiden haastatteluita seuranneet tunnistavat vakiohokeman "me emme jatko-osilla rahasta". No, tuoreen huhun mukaan Autot 2 on firman seuraava elokuva heti Toy Story 3:n jälkeen. Pixaria epäjumalana palvovat eivät menetä uskoaan, vaan muun muassa huhua levittävässä blogissa kehaistaan, että "Pixar se pitää kovista haasteista!".

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britannian paparazzi... Provinssirock 07 jäi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova