Tuorein sisältö

Netflix hankki oikeudet, joten nyt Beverly Hills kyttä 4 oikeasti tehdään

14.11.2019 klo 16.04 | Luettu: 2597 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Eddie Murphy vihjasi viime kuussa, että Beverly Hills kyttä 4 filmataan seuraavaksi, kunhan Prinssille morsian 2 on purkissa. Se oli kohtalaisen suora lupaus - mutta niitä lupauksia on muutamakin kuultu viimeisten vuosikymmenien aikana.

Nyt asia on selvä. Netflix on vuokrannut Beverly Hills kyttä -oikeudet Paramount Pictures -studiolta yhtä leffaa varten ja toisestakin saatetaan keskustella myöhemmin. Murphy ja alkuperäinen tuottaja Jerry Bruckheimer ovat mukana.

Netflix on ostanut monia valmiita elokuvia: muutaman myös Paramountilta. Tämä on samantapainen diili, mutta Netflix rahoittaa elokuvan ja on mukana syynäämässä mm. käsikirjoitusta ja ohjaajaehdokkaita.

Murphy on lupaillut paluuta myös stand up -areenoille ja sellainenkin show saattaa päätyä Netflixiin. Murphyn ja Netflixin tuore yhteinen elokuva Dolemite Is My Name on saanut myönteistä palautetta.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska vahvisti lisää... Italia on kaunis maa... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

15.11.2019 klo 06.20

Siistiä, toivottavasti mukana on mahdollisimman monta vanhaa hahmoa, kuten Serge.
lainaa
Telavehje

15.11.2019 klo 09.19

Melkein kiinnostaa, mutta joku Netflix tunkee näppinsä tuohon, joka tekee vain tylsiä ja innottomia leffoja, niin karisi tuo innostus kyllä samantien
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova