Tuorein sisältö

The Sandman pääsee vihdoin liikkeeseen: Netflixin suursarjana

03.07.2019 klo 19.10 | Luettu: 1418 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix pelasti Lucifer-sarjan, joka perustuu The Sandman -sarjakuvan versioon vanhasta vihtahoususta. Netflix on nyt tilannut oikean The Sandman -sarjan. Luciferia ei kannata ajatella enteenä laadusta (piditpä siitä tai et), sillä The Sandman -sarjaa kuvaillaan suurtuotannoksi: kalleimmaksi DC:n sarjakuviin perustuvaksi tv-sarjaksi.

Neil Gaimanin luoma The Sandman on korkealentoinen kauhu- ja fantasiatarina unien ja tarinoiden ruumiillistumasta, jota kutsutaan myös Uneksi ja Morfeukseksi. Hän on yksi seitsemästä vastaavasta abstraktien asioiden henkilöitymästä. Tarina on yritetty kertoa elokuvassa vuosien ajan, mutta mm. elokuvaa työstänyt kirjoittaja Eric Heisserer on sitä mieltä, ettei kunnianhimoinen tarina toimi edes trilogiana, vaan sen on mentävä tv:n puolelle.

Gaiman on yksi tv-sarjan tuottajista ja hän auttaa kirjoittamaan vähintäänkin ensimmäisen jakson. Show'n vetäjä ja pääkirjoittaja on Allan Heinberg, joka on työskennellyt mm. sarjojen Greyn anatomia, The Catch ja O.C. parissa ja kirjoittanut Wonder Woman -elokuvan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Discovery... Jos Pori Jazz VIP-li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova