Tuorein sisältö

Batwoman 1-6: kirvesmurhaaja lyö mehiläispesää, sillä kun mehiläiset katoavat, ihmisillä on enää neljä vuotta

14.11.2019 klo 23.00 | Luettu: 1270 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 6
I'll Be Judge, I'll Be Jury


Naamioroisto Pyöveli avaa vesiposteja ja kaataa tolppia, jos pelokas uhri vaikka kipuaisi aidalle, joka on nyt SÄHKÖAITA - ja tappavampi kuin Jurassic Parkissa. Toinen roisto Nahkalärvi muuttuu keneksi tahansa, vaikkei hän leikkaa ihoa uhrilta. Nämä ovat hyviä puolia. Naamioituneen Nahkalärvin näyttelijä huomioi, että vaikka hän näyttää ja kuulostaa aidolta asialta, hän ilmeilee oudommin. Sekin kelpaisi, jos Pyöveli spedeilisi kirveellä aina vain pimeämmin. Se on vaisumpaa, että hän tappaa viranomaisten tyylillä: "sähkötuolilla", "kivääriryhmällä".

Batwomanin ex ammutaan. Voi ei - sanoiko ex, että hän tietää, kuka mä olen, sankari pohtii. Batwoman teleporttaa vakiolasarettiin ja tilanne jää kesken taas. Myöhemmin Pyöveli ajaa Batwomanin yli (hirvi pitäisi lopettaa vastaavan kolarin jälkeen), mutta Pyövelillä on muita tavoitteita, joten: tilanne jää kesken taas. Tällainen koettelee keskittymiskykyä. Mainoskatkon paikat ovat osasyy, vaikka kiinnitän niihin vähemmän huomiota kuin aluksi.

Kolmen sanan arvostelu: "joo, mutta häh". Laajoja suuntaviivoja seuraa mielellään, mutta aina joskus sitä epäilee nuppinsa sammuneen hetkeksi. On lisää perusteluja sille, miksi suurin roisto on sankarin sisko, eikä Batwoman tällä kertaa mokaile, vaan on uskottavasti kokematon ja epävarma, ja exäänkin liittyvä juoni on johtamassa johonkin. Niin sanottu pääjuoni on se, että Pyöveli putkahtelee ja videossa hän selittää vastustavansa rasistista oikeusjärjestelmää. Sama mahtuisi keräilykorttiin. Sama voisi olla kauden pääjuoni. Sama voisi olla klassinen tapa haastaa naamiosankarin moraali järkevässä välissä, joka ei ole nyt.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dwayne Johnson viime... Wanaja Festival julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova