Tuorein sisältö

Hän on uusi Batwoman tv-sarjan 2. kaudella

09.07.2020 klo 15.05 | Luettu: 480 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ruby Rose jätti Batwoman-sarjan 1. kauden jälkeen. Hänen korvaajansa on Javicia Leslie, joka näyttelee tv-sarjaa varten keksittyä hahmoa Ryan Wilderiä. Rosen näyttelemän Kate Kanen katoaminen on yksi 2. kauden mysteereistä.

Leslie on tuttu mm. sarjoista God Friended Me ja Chef Julian. Hänellä on kokemusta thainyrkkeilystä ja hän identifioituu biseksuaaliksi, joten useimpien silmissä hän on sovelias homoseksuaaliksi supersankariksi 2020-luvulla. Joku nipottaa aina: jopa Rosen valintaa onnistuttiin kritisoimaan, koska hän ei ole "pelkkä lesbo", vaan omien sanojensa mukaan myös genderfluid tai sukupuolineutraali.

Leslie on ylpeä siitä, että hän saa Batwomanin roolin ensimmäisenä mustana näyttelijänä, ja hän pitää rajoja rikkovaan sarjaan liittymistä kunniana. Myös Rose on iloinen valitusta suunnasta.

Batwoman salaa identiteettinsä, mutta 1. kausi selitti, että hänen on hyvä alleviivata homoseksuaalisuutensa myös naamiosankarina muita inspiroidakseen. Se on siis äkkiä selitetty, miksi juuri Wilder tahtoo ryhtyä Batwomaniksi. Wilder on nimensä mukaisesti Kanea villimpi persoonallisuus, jolla on rikostaustaa, mutta hyvä sydän. Hän on erehtyväinen, intohimoinen, avoimesti lesbo ja kaikkea muuta kuin perinteinen sankari.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miltä omaisista tunt... Aina roiskuu, kun su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova