Tuorein sisältö

Kidding - juttu 3: Jim Carreyn masennussaaga kompuroi sillä perustelulla, että tahdon sankarin ongelmat

15.11.2019 klo 23.50 | Luettu: 2301 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jaksot 5-6
The New You ja The Cookie


Valitsen positiivisuuden. On kiinnostavaa pyöritellä teemoja Jeffiä tuijottaessa. Viides jakso muistuttaa, että epäitsekästä on lähinnä se, jos lahjoitat vihamiehelle jotakin nimettömänä ja suunnattoman ketutuksen vallassa. Antaminen on addiktioista myönteisimpiä, mutta Raamattukin tylyttää siitä, jos ostat itsellesi kiitoksia joka juupelin välissä. Lukuisista pienistä jutuista tartuin tähän, koska kadotin otteen Jeffin masennuksesta 2 viikon tauon aikana.

Jeff yritetään syrjäyttää ja muistan hänen poikansa kuoleman, mutta hän viettää jakson virnistellen ja tumputtaen. Häntä yhä komenteleva isäukko Frank Langella on luksusongelma, jonka tahdon. Mainitusti faija rakensi herra Pickles -imperiumin järjellä, kun Jeffillä oli luovia ideoita. Yhyy, jos kuuttakymppiä lähentelevä Jeff ja hyvän homman saanut sisko tahtoisivat leikkiä omaan tahtiin, mutta 81-vuotias faija jaksaa pitää firman pystyssä. Kun Jeffin toinen poika oli vähällä räjäyttää huumejenginsä ilmaan 6. jakson alussa, ehdin hetken toivoa, että nyt päästään taas masentumaan.

6. jakso muistuttaa osuvammin mm. siitä, että sisko on osa luovaa puolta ja toki hänen pitäisi päästä nukkeja käyttämään. Usean sivujuonen puristaminen lyhyisiin jaksoihin ei ole ongelma putkeen katsottaessa, mutta tauko tuntuu siltä kuin olisin jättänyt leffan kesken. Myöhemmin Jeff esittää sairaalle tyttöystävälleen surrealistisen musikaalinumeron nukeillaan. Se on oikein somaa. Sitä alusti sana siellä, toinen tuolla. Johdonmukaisempi olisi tunnin jakso, joka rakentuu kohti säväyttävää huipennusta, mutta kohtaus ei edes ole loppu, vaan Jeff ehtii vielä teurastaa papukaijan, koska synkät enteet olivat mainitsematta.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Juttu 2 --- Juttu 4 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kvelertak maaliskuus... Kaikkien aikojen par... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova