Tuorein sisältö

Kaikkien aikojen paras Nicolas Cage -leffa on julkistettu

16.11.2019 klo 15.39 | Luettu: 2658 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nicolas Cage on kärsinyt viime vuosina valtavan lahjakkuutensa sietämättömästä painosta. Nyt hän on saanut ensimmäisen arvoisensa roolin sitten Oscar-voittonsa: hän näyttelee itseään elokuvassa The Unbearable Weight of Massive Talent.

Fiktiivinen Cage tahtoo epätoivoisesti Quentin Tarantinon elokuvaan. Hän käy toisinaan keskusteluja ylimielisen 90-luvun Cagen kanssa siitä, kuinka ura on mennyt ojaan, eikä hän ole enää tähti. Cage on korvia myöten veloissa, joten hän suostuu jopa esiintymään meksikolaisen miljardöörin syntymäpäiväjuhlilla.

Miljardööri tarjoaa Cagelle kiinnostavaa elokuvaroolia, mutta paljastuu huumepomoksi. Kun CIA värvää Cagen salaiseksi agentiksi, tapahtumat alkavat muistuttaa elokuvaa, josta Cage ja miljardööri keskustelivat.

Leffaa on verrattu mm. Cagen tähdittämään Adaptation-komediaan ja JCVD-komediaan, jossa itseään näyttelevä Jean-Claude Van Damme joutui tositoimiin ja pääsi itkemään elämäänsä.

Ohjaaja ja kirjoittaja Tom Gormican (Sinkkuna suhteessa, Ghosted) sai Cagen mukaan vakuuttamalla, että kyseessä on rakkauskirje, eikä pilkkaa. Elokuvasta käytiin tarjouskilpailu Hollywoodissa, joten Cage arvioidusti saa vastaavan tilipussin kuin kulta-aikanaan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kidding - juttu 3: J... The Handmaid's Tale ... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.11.2019 klo 16.56 1 tykkää tästä

Cage on yksi nykyajan parhaista näyttelijöistä.
lainaa
cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

17.11.2019 klo 01.57 1 tykkää tästä

Cage osaa olla kyllä hyvä näyttelijä, mutta en muista viimevuosilta yhtään hyvää elokuvaa häneltä. En oikeastaan muista yhtään elokuvaa häneltä.
lainaa
Leffakärpänen

18.11.2019 klo 10.28 2 tykkää tästä

Leaving Las Vegas, Face/off, Bad Lieutenant, Lord of Wars, Con Air, National Treasure, The Rock. Siinä muutama Cagen leffa mistä olen tykännyt.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova