Tuorein sisältö

Nyt puhutaan suoraan seksiin liittyvistä asioista - Sex Tape Suomi maaliskuussa

20.11.2019 klo 18.20 | Luettu: 797 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sex Tape Suomi – parisuhdeohjelmassa pureudutaan tavallisten suomalaisten parisuhteisiin ja erityisesti seksielämän ongelmiin.

Jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet rohkeasti viikon ajan omaa parisuhdearkeaan ja makuuhuone-elämäänsä. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin johdolla pariskunnat katsovat toistensa kuvatut materiaalit ja keskustelevat seksielämässä esiin nousseista haasteista ja ongelmista.

Illan aikana nähdään paljon tunteita ja rehellistä keskustelua arkielämän haasteista, joihin katsojankin on helppo samaistua.

"Sex Tape Suomi tuo silmiemme eteen erilaisten parisuhteiden kirjon haasteineen ja mahdollisuuksineen. Se ravistelee uskomuksiasi rakkaudesta ja seksuaalisuudesta, mutta herättää tunteen kuin joku kertoisi sinun elämästäsi. Uskon, että tämä ohjelma tuo kotisohville kaivattua puhetta asioista niiden oikeilla nimillä", Kihlström sanoo.

Sex Tape Suomi tarjoaa uuden terapiahenkisen mahdollisuuden, jossa pariskunnat alkavat käsitellä ja ratkoa jopa vuosia kestäneitä lukkoja ammattiterapeutin ja vertaistuen avulla.

Sex Tape Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

(Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Joker saa jatko-osan... MM95, never förget -... >

Keskustelut (1 viestiä)

Semisti

21.11.2019 klo 18.07

Viikossa ei saa kyllä mitään muuta materiaalia kuin ”mua ei nyt huvita, ehkä huomenna” -kommentin kuvatuksi seitsemän kertaa ja siitä pitäisi jotenkin keskustella, että olisiko torjutulla osapuolella jotain parannettavaa omassa toiminnassa.

Jos toisella on libido kohdillaan ja toisella ei, niin ei toista oikein voi pakottaa...
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova