Tuorein sisältö

Joker saa jatko-osan ja ohjaaja tahtoo tehdä muitakin syntytarinoita

20.11.2019 klo 18.30 | Luettu: 4345 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Joker on ensimmäinen korkean ikärajan elokuva, joka on tienannut yli miljardi dollaria. Ohjaaja Todd Phillips ja tähti Joaquin Phoenix suhtautuivat varovaisen myönteisesti jatko-osan mahdollisuuteen jo ennen ensi-iltaa, mutta he painottivat, ettei sellaista tehdä ilman hyvää syytä.

Jatko-osa on nyt suunnitteilla. Phillipsin kanssa neuvotellaan ohjaamisesta ja kirjoittamisesta. Phoenixin vanhassa sopimuksessa puhutaan jatko-osan mahdollisuudesta, mutta hän on nyt uransa huipulla ja käytännössä hänen paluunsa on kiinni Phillipsin visiosta, jota hän arvostaa.

Uutiseen kuuluu mielenkiintoinen sisäpiirijuoru. Väitetysti Phillips marssi studiopomon luo Jokerin ensi-iltaviikonlopun jälkeen ja pyysi oikeutta tehdä useita vastaavia elokuvia DC-hahmoista. Komea avaustulos ei riittänyt neuvotteluvaltiksi, koska tapana ei ole tehdä sopimuksia useista elokuvista. Phillips sai kuitenkin oikeudet vähintään yhteen DC-tarinaan.

Tästä taisi siis tulla uusi suunta Kauhea kankkunen -ohjaajalle, joka on valitellut, ettei hän halua tehdä enempää komedioita, koska maailma loukkaantuu niistä.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Batwoman 1-7: sarjam... Nyt puhutaan suoraan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova