Tuorein sisältö

Uusi "Let It Go"? Näe Elsan kilahdusbiisi "Into the Unknown" elokuvasta Frozen 2

05.12.2019 klo 13.54 | Luettu: 2082 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Elsalla on parikin laulua elokuvassa Frozen 2, joka saapuu Suomeen joulupäivänä. "Into the Unknown" on saanut saman käsittelyn kuin "Let It Go" sai aikanaan, eli kappale on nostettu mainoskampanjan keskiöön ja koko kohtaus on julkaistu netissä hieman Yhdysvaltain ensi-illan jälkeen.

Elsa jälleen syleilee voimiaan ja jälleen astuu innoissaan tuntemattomalle polulle. Tällä kertaa se polku saattaa selittää hänen voimansa ja kohtalonsa, mutta tämä kappale saattaapi profiloitua toistoksi, vaikka Mikki Hiiren tuotantotiimi on huippukunnossa. Allekirjoittanut syyttää toiston himosta itseään, katsottuaan sen alkuperäisen kohtauksen aivan liian monta kertaa jo ennen ensi-iltaa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pori Jazz aktivoituu... Justice Leaguen ohja... >

Keskustelut (2 viestiä)

Cubisti

05.12.2019 klo 23.05

Juu, ei ole kyllä mitenkään uusi Let it go. Ei kasva, kertosäkeestä puuttuu koukku ja on epävarma, pohtiva ja jotenkin saatu melodiaan laitettua ”in to the unknown” kun tilaa olisi ollut vain ”to the unknown” -fraasille.

Olen todella pettynyt koska otsikko latasi jo odotuksia. Tämä ei voi olla leffan huippu.

Suomennos voi toki olla loistava. Ja saisiko Kristofin suomalaisen ääninäyttelijän selville, jatkaako Axl Smith roolissaan? Ja jos ei, niin saisiko miehen haastattelun, että miksi ei :D
lainaa
bkbibibiug

06.12.2019 klo 10.39

onneks en o kun kerran kuulllut sanat let it go laulettuna
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova