Tuorein sisältö

The Batman palkkasi Peter Sarsgaardin - todennäköisesti Kaksinaamaksi

07.12.2019 klo 14.11 | Luettu: 1074 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Peter Sarsgaard (Jälkiä jättämättä, Black Mass) on kiinnitetty elokuvaan The Batman. Sitä ei ole virallistettu, ketä hän näyttelee, mutta sisäpiirilähteet puhuvat piirisyyttäjä Harvey Dentistä tai korruptoituneesta poliisista. Dent tulee jossakin vaiheessa menettämään puolet kasvoistaan ja muuttumaan kolikkoa heittäväksi Kaksinaamaksi.

Maggie Gyllenhaal näytteli Dentin kollegaa ja tyttöystävää Yön ritarissa ja hän on sattumoisin naimisissa Sarsgaardin kanssa. Gyllenhaalin tuoreesta viestistä päätellen Kaksinaama on vahvistettu:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Half way through a shave...

Henkilön Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal) jakama julkaisu


On muutakin vipinää: Zoë Kravitz on Kissanainen, Paul Dano on Arvuuttaja, Colin Farrell on Pingviini ja John Turturro on mafiapomo Carmine Falcone. Robert Pattinson on "nuori mutta ei ensimmäistä päivää puurtava" Batman. Batmanilla mahdollisesti on valmis suhde joihinkin roistoihin. On huhuttu, että osa elokuvasta sijoittuu Arkhamin mielisairaalaan, mikä selittäisi roistojen määrän.

Ensi-ilta on kesällä 2021.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Äijämäistä vai ei, p... Aladdinin kiintiöval... >

Keskustelut (1 viestiä)

heofhfje

08.12.2019 klo 22.31 1 tykkää tästä

asylumissakin oli 5 tunnin pelin aikana vaan 5 bossia. toki battiksen ei tarvi hakata kolmeasataa pikkuroistoa joten ehka aika riittaa

Kirjoita kommentti


108


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova