Tuorein sisältö

Likainen tusina palaa Suicide Squad -ohjaajan versiona

17.12.2019 klo 18.51 | Luettu: 2206 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja David Ayerin lyttyyn haukuttu Suicide Squad tienasi rutosti, joten Warner Bros. tahtoo hänet töihin, vaikka Suicide Squadin jatko-osa The Suicide Squad jätettiin toiselle ohjaajalle ja nimi jo itsessään ilmoittaa, että se on eräänlainen uusi alku. Ayer on kehitellyt sisarelokuvaa nimeltä Gotham City Sirens, mutta se on ainakin toistaiseksi jäissä, koska studio päätti tehdä vastaavan elokuvan Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn.

Warner on antanut Ayerille Likaisen tusinan (The Dirty Dozen) uuden version. Sota- ja toimintaklassikko Likainen tusina on yleisellä tasolla yksi Suicide Squadin esikuvista, kummankin kertoessa roistoista, jotka suorittavat niin sanotun itsemurhatehtävän. Kumpikin leffa on hitti. Kumpikin voitti Oscarin: Likainen tusina ääniefekteistä ja Suicide Squad tukasta ja meikistä.

Vanha Likainen tusina sijoittuu toiseen maailmansotaan, uuden version tuodessa tapahtumat nykyaikaan. Ayer lähtee tavoittelemaan varhaisten käsikirjoitustensa kuten Hurjapäiden ja Training Dayn henkeä. Kuvaukset saattavat alkaa jo ensi vuonna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< His Dark Materials 1... Megan Fox päätti val... >

Keskustelut (1 viestiä)

Michaelmyers

17.12.2019 klo 19.34 1 tykkää tästä

Mikään ei ole enää pyhää, toivottavasti floppaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova