Tuorein sisältö

Donald Glover ja Phoebe Waller-Bridge ovat Mr. & Mrs. Smith; myös True Lies uusitaan

13.02.2021 klo 13.15 | Luettu: 1074 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"True Lies -kopio" Mr. & Mrs. Smith saa uuden version tv-sarjan muodossa. Brad Pittin ja Angelina Jolien tilalla nähdään Donald Glover ja Phoebe Waller-Bridge, joten huumorin taso tuskin ainakaan laskee.

Glover on saanut kiitosta mm. Atlanta-sarjalla ja Waller-Bridge mm. Fleabag-sarjalla. He ovat noiden sarjojen tähtiä ja luojia ja he ovat päävastuussa uudesta sarjasta yhdessä Francesca Sloanen (Atlanta, Fargo) kanssa.

Vuoden 2005 elokuvassa herra ja rouva Smith ovat palkkamurhaajia, mutta kumpikaan ei tiedä, että toinenkin on. Leffa haiskahti vuoden 1994 True Liesin kopiolta, eikä vain siksi, että True Liesissa Arnold Schwarzenegger on agentti vaimonsa Jamie Lee Curtisin tietämättä. True Liesin jatko-osan oli määrä kertoa tilanteesta, jossa myös Curtisin hahmo on agentti ja pariskunta salaa toisiltaan tavoitteensa.

True Liesin tv-sarjaversio on ollut kehitteillä pitkään. Tällä viikolla uutisoitiin, että Burn Notice -sarjan luoja Matt Nix on palkattu kirjoittajaksi. Leffan ohjaaja James Cameron on mukana tuottajana.

Glover ja Waller-Bridge näyttelivät rakastavaisia myös elokuvassa Solo: A Star Wars Story. Tässä ovat heidän hahmonsa:


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraava Game of Thr... Ensi vuoden Captain ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova