Tuorein sisältö

Netflixiin on tulossa kaksi He-Man and the Masters of the Universe -sarjaa

21.12.2019 klo 13.45 | Luettu: 2477 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ja periaatteessa kolmas sarja on jo käynnissä. She-Ra: Mahdin prinsessat (She-Ra and the Princesses of Power) perustuu 80-luvun She-Ra-sarjaan, joka on alkuperäisen He-Man-sarjan sisarsarja. She-Ra on kirjaimellisestikin He-Manin sisar.

Aiemmin tänä vuonna opimme, että Kevin Smith kehittelee 80-luvun He-Manille piirrettyä jatko-osasarjaa nimeltä Masters of the Universe: Revelation. Sarja käsittelee kesken jääneitä juonia ja mahdollisesti sisältää alkuperäisen He-Manin ja Skeletorin viimeisen taistelun. Sarjaa on kuvailtu alkuperäisille faneille suunnatuksi ja tyylillisesti se on inspiroitunut animesta ja heavy metal -kuvastosta.

Julisteen alta löytyy varsinainen uutinen.


Kehitteillä on nyt myös tietokoneanimaatiolla toteutettava sarja, joka perii nimen He-Man and the Masters of the Universe. Sarja tarjoaa uusia näkemyksiä alkuperäisistä ideoista.

Juonikuvaus: "Eternia-planeetalla nuori eksynyt prinssi löytää Grayskullin voimat ja muuttuu He-Maniksi, universumin mestariksi! Klassinen taistelu He-Manin ja pahan Skeletorin välillä raivoaa ja saavuttaa uusia ulottuvuuksia molempien kootessa uudet ja mahdikkaat tiimit. Sankareiden uusi sukupolvi taistelee yhteisen kohtalomme puolesta. Kenestä tulee universumin mestari lopulta?"

Puhe on uusista tiimeistä, mutta mukana on muitakin vanhoja hahmoja kuten Extendar, Man-At-Arms, Gwildor, Roboto ja Taistelutiikeri. Kohderyhmää ovat sekä lapset että nostalgiasedät ja -tädit.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Parhaat elokuvat joi... The Walking Deadin l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova