Tuorein sisältö

Parhaat elokuvat joita ei ole vielä tehty 2019

21.12.2019 klo 12.45 | Luettu: 1807 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"The Black List" on vuotuinen lista Hollywoodin ammattilaisten arvostamista käsikirjoituksista, joihin perustuvien elokuvien tuotanto ei ole vielä alkanut. Monet listalla mainitut tekstit ovat johtaneet menestyneisiin ja palkittuihin teoksiin. Tähän uutiseen on suomennettu eniten ääniä saaneiden tekstien tiivistelmät.

1.
Move On

Ihmiskunta on jäätynyt ajassa. Teddy uskoo olevansa ainoa elävä ihminen, kunnes hänen ex-tyttöystävänsä ilmestyy ovelle. Yhdessä heidän on selvitettävä ilmiön syy ja käsiteltävä ongelmiaan ennen kuin on myöhäistä.

2.
Field of View

Naissotilaan on elettävä kamalin päivänsä yhä uudestaan VR-simulaatiossa. Hän alkaa kyseenalaistaa mielenterveytensä, kun simulaatio ei vastaa muistikuvia pieleen menneestä tehtävästä.

3.
Don't Worry Darling

Psykologinen trilleri 1950-luvun kotiäidistä, joka alkaa ymmärtää järkyttävän totuuden elämästään.

4. (tasapeli)
Cicada

Naishakkeri sotkeutuu juoneen, joka uhkaa tuhota koko maapallon, kun salaperäinen Cicada 3301 -järjestö värvää hänet. Leffa pohjautuu todelliseen järjestöön.

4. (tasapeli)
The Traveler

Mies hyppää eteenpäin ajassa samaan aikaan joka aamu. Hyppyjen pituuden lisääntyessä hänellä on yhä suurempia vaikeuksia pitää perheensä koossa ja löytää ratkaisu, ja samaan aikaan hänen salaisuutensa leviävät maailmalle. Perustuu Joseph Eckertin romaaniin.

4. (Tasapeli)
The Unbearable Weight of Massive Talent

Velkaantunut ja epäsuosittu Nicolas Cage esiintyy meksikolaisen miljardöörin syntymäpäiväjuhlilla ja oppii, että pohatta pyörittää huumebisnestä, jolloin CIA palkkaa hänet peitehommiin. (Elokuvan tekemisestä on jo puhuttu ja Cage tähän tietoon näyttelee itseään.)

7.
Rumours

1970-luvulle sijoittuva leffa kertoo Fleetwood Mac -bändistä. Rakastavaiset Stevie Nicks ja Lindsey Buckingham liittyvät kokoonpanoon ja seurauksena on maailmanlaajuinen suosio, vakavia ongelmia huumeiden kanssa, historiallinen menestysalbumi ja suhteen loppu.

8. (tasapeli)
A Magical Place Called Glendale

Ylimielinen mutta hyväntahtoinen yläkoulun eliittipimu yrittää parantaa tapansa ja auttaa entistä ystävää saamaan unelmien poikaystävän. Matkan varrella hän ymmärtää unelmoivansa pojasta itsekin.

8. (tasapeli)
Shut In

Yksinhuoltajaäiti päätyy väkivaltaisen ex-miehen vangiksi. Hänen on tehtävä kaikkensa selvitäkseen ja suojellakseen kahta nuorta lastaan.

10. (tasapeli)
The Broker

Voimakkaille yritysasiakkaille hämäriäkin hommia tekevä miespuolinen välittäjä huomaa päätyvänsä tulilinjalle, kun hänet palkataan suojelemaan naispuolista ilmiantajaa ja ilmiantajan keräämiä todisteita.

10. (tasapeli)
Pod

Ihmiskuntaa uhkaava musta aukko yritetään tuhota, mutta tehtävä ei suju. Naisastronautti oppii herätessään, että vuosikymmeniä on kulunut kuin hetkessä. Hän on ikääntynyt, eikä mielikään ole entisensä, mutta hän yrittää taistella avaruuden ja ajan voimia vastaan viedäkseen tehtävän loppuun.

10. (tasapeli)
Wayward

Megakirkon papin vaimo etsii sovitusta, kun hän ja hänen rakastajansa ovat tappaneet hyökkääjän. Kyse oli itsepuolustuksesta, mutta he salaavat asian, jottei suhde paljastuisi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Witcher 1-2: Not... Netflixiin on tuloss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova