Tuorein sisältö

Lisää Stephen Kingiä tulossa: Pimeä puoli, Carrie, Doctor Sleepin pidennetty versio

21.12.2019 klo 18.40 | Luettu: 2204 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Alex Ross Perry ohjaa ja kirjoittaa elokuvan, joka perustuu Stephen Kingin romaaniin Pimeä puoli (The Dark Half). George A. Romero teki saman tempun vuonna 1993. Pimeä puoli kertoo salanimen hylkäävästä ja tälle alter egolle jopa hautajaiset järjestävästä kirjailijasta, joka hämmästyy, kun salanimi palaa murhanhimoisena fyysisenä olentona. King kirjoitti tarinan, kun hänen oma salanimensä Richard Bachman oli paljastunut.
Kirjailija naputteli "pimeämpää" eli synkempää kamaa salanimen turvin sekä tarinassa että todellisuudessa.

Lähde: Deadline

Kingin ensimmäinen julkaistu romaani Carrie on filmattu jo kahdesti. FX-kanava kehittelee nyt minisarjaa. Kehitystyö on varhaisessa vaiheessa, mutta sisäpiirilähteiden mukaan sarja hakee omaa identiteettiä sillä, että päärooliin harkitaan muita kuin valkoihoisia näyttelijöitä ja toisaalta transsukupuolisia näyttelijöitä. Carrie White on kiusattu teini, jonka telekineettiset voimat aktivoituvat kohtalokkain seuraamuksin.

Lähde: Collider

Hohdon jatko-osa Doctor Sleep floppasi elokuvateattereissa. Leffailtaa odottavan sohvaperunan kannattaa harkita blu-rayta, jossa tulee mukana ns. ohjaajan versio. Ohjaaja Mike Flanagan kertoo siunaavansa molemmat versiot, joita hän työsti yhtäaikaa tietäen, että toinen versio on liian pitkä teattereihin: kumpikin versio sai yhtä asiallisen kohtelun tehosteineen ja musiikkeineen päivineen. Uusia ja pidennettyjä kohtauksia on ripoteltu pitkin elokuvaa, joka muistuttaa nyt enemmän Kingin kirjaa.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Walking Deadin l... Elijah Woodilla on i... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

21.12.2019 klo 18.46 1 tykkää tästä

Pimeä puoli on yksi omia suosikkejani Kingin kirjoista ja Romeron tekemä leffa on edelleen loistava. Ei tarvitsisi tehdä uusiksi.

Ja onhan Painajaisesta (Salem's Lot) tulossa TAAS uusi versio, tällä kertaa tv-sarja. Saisi oikeasti jo riittää.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova