Tuorein sisältö

Kuuntele Vesalan uusi 'Meillä kummittelee'

27.12.2019 klo 22.35 | Luettu: 1838 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vesalan uusi single on julkaistu.

Meillä kummittelee pyörittelee parisuhteen kiemuroita.

"Tää syntyi mun kodin kellarissa samana päivänä kuin Uusia unelmia. Tuottaja Joonas Angeria tuli käymään ja soitti sellasta biittiä ja sointukiertoa josta tuli heti melodia ja sanat siltä istumalta mieleen. Vanha kunnon ”eiku äänitä, äänitä, nyt tulee” -tapaus. Eli sävellys on yhteinen Joonaksen kans, sanat mun, ja tuotanto tehtiin yhdessä.

Biisissä kaikuu mulle myös Mulholland drive, vaikka biisissä lauletaan myös Sunset Avenuesta; suurkaupungin kasvit, puutarhat, talot, valot, kipu. Monen leffan kuvastoa tavallaan, sen enempää paljastelematta"
, toteaa Vesala somessa.





Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Lyriikkavideo löytyy myös youtubesta. ???????????????????????????????? MEILLÄ KUMMITTELEE Sun vaatekaapissa on outoja tuoksuja Hotellin saippua Mut mun se ei oo ainakaan Meillä on kiiltävää Hän on tuolla huoneessaan Jos joku häpee, niin vaan sun juhlakengät naarmujaan Hei sä Huomen on äitienpäivä Mihin sä haluut mut viedä Mis olla Eikä mitään kai voi enää tehdä Ikkunan takana kukkii magnolia Meillä kummittelee Joku vaihtaa aina lakanat kun olen käynyt jossain Meillä kummittelee Sinä olet poissa, vaikka olet muka kainalossain Oon pelänny tappajii Ja lukinnu näit ovii Ja nyt mä en kestä yhtä kertakäyttötohvelii Ne muisti sut respassa ja tähän me päätytään Hotelli vanha, jonne Sunsetilta käännytään Hei sä Huomen on äitienpäivä Mihin sä haluut mut viedä Mis olla Eikä mitään kai voi enää tehdä Ikkunan takana kukkii magnolia Meillä kummittelee Joku vaihtaa aina lakanat kun olen käynyt jossain Meillä kummittelee Sinä olet poissa vaikka olet muka kainalossain #sanat #lyriikka #lyriikat #meilläkummittelee

Henkilön Vesala (@vesalaofficial) jakama julkaisu





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Top Gearin uuden kau... James Bond -ohjaajas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova