Tuorein sisältö

Amazon perui Jasper Pääkkösen tähdittämän Musta torni -sarjan

16.01.2020 klo 14.15 | Luettu: 2435 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suunnitteilla oli pitkään kunnianhimoinen saaga, joka tuo Stephen Kingin Musta torni -romaanit isolle kankaalle ja elokuvien välissä televisioon. Ensimmäinen leffa floppasi, joten seuraava idea oli tehdä itsenäinen tv-sarja. Amazon on hylännyt senkin. Sisäpiirilähteiden mukaan Amazonin pomot eivät kokeneet, että filmattu pilottijakso edustaa samaa tasoa kuin firman muut tulevat projektit kuten Taru sormusten herrasta ja Ajan pyörä -sarjat.

Jasper Pääkkösen oli tarkoitus näytellä "miestä mustissa" eli Kingin tarinoiden isoa konnaa, joka käyttää monia nimiä ja valeasuja. Sam Striken oli määrä näytellä revolverimies Roland Deschainia, joka kohtaa tulevan arkkivihollisensa ensimmäistä kertaa. Esiosaromaani Musta torni IV: Velho toimi tv-sarjan pohjana jo siinä vaiheessa, kun sen oli tarkoitus kytkeytyä elokuviin.

MRC-studio koettaa kaupitella muille tahoille samoja käsikirjoituksia, joiden pohjalta pilottijakso filmattiin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Risto Räppääjä yltää... HBO-pomo puhuu Watch... >

Keskustelut (2 viestiä)

MiiaSakuSaltsut4ever

17.01.2020 klo 03.08

Huikea tilaisuus Jasperille. Toivon hänenkin puolestaan (TORILLA TAVATAAN SUOMI FINLAND PERKELE!!!) että sarja menee tuotantoon ellei ole oikeasti ihan kuraa.. huono.. ei sitä väkisin kannata jos ei hyvä tule..
lainaa
eikö20Voikeestiriitä

17.01.2020 klo 03.30

Sepi&Izmo fyr life. Kandee kattoo tubesta ikuinen klassikko, saltsu_tube_huumori_pätkien kruunun jalokivi, kultanugetti ja kirkkaana säteilevä helmi, Salatut Laiffit. Edellä mainittujen lisäksi mukana mm. Ruttu Ulla ja Kuosi Riku.

Tälle nauroin jo lukio aikoina 2004. Katson sen varmaan vielä uudelleen jonkun kerran ja nauran lisää, ehkä. Ehkä kypsyn ja sivistyn siinä määrin ettei tuollainen enää repeilytä, my quilty pleasure. Kyllähän parhaatkin läpät lopulta kuivahtaa eikä ne enää naurata. Pätkän huumori ei ole kaikkien makuun, mutta eihän mikään ole. Kaikkia ei voi, eikä tulekaan miellyttää!

Ei sovi ihan pienille eikä heikkohermoisille, "kukkahatuille", mutta ehkä kukkamyssyille. Huumori on ronskia ja ala-arvoista, aika kujaista sanoisin. Katsoin että tässä on hyvä paikka aika väsyneenä promota tätä männä vuosien modernia klassikkoa ^^

*****/*****

Videolla on ihan liian vähän tai ihan liikaa katselukertoja, vaikeaa sanoa :D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova