Tuorein sisältö

HBO-pomo puhuu Watchmenin ja Game of Thronesin tilanteesta

16.01.2020 klo 15.15 | Luettu: 3008 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO:n ohjelmapäällikkö Casey Bloys avautuu kahden merkittävän saagan suunnasta.

Watchmen ei todennäköisesti jatku ilman sarjan luojan Damon Lindelofin panosta. Lindelof saa tehdä mitä haluaa: jos Lindelof innostuu jatko-osaideasta tai jostakin muusta, Bloys innostuu myös ja tahtoo lähteä sille tielle.

Lindelof on painottanut puristaneensa ideansa 9 jakson mittaiseen ensimmäiseen kauteen, mutta Lindelof on myönteinen sille, että sarjan perii toinen kirjoittaja. Bloys ei ole kiinnostunut siitä juuri nyt, koska sarjan identiteetti tuli Lindelofilta. Teoriassa sarja saattaa jatkua Fargon ja True Detectiven hengessä eli kertoa uusia itsenäisiä tarinoita, mutta tällä hetkellä Bloys vain odottaa Lindelofin seuraavaa siirtoa.

Game of Thronesin nimeämättömän esiosan pilottijakso kuvattiin, mutta kohahduttavasti koko sarja peruttiin. Pari tuntia myöhemmin Thrones-sarja House of the Dragon sai vihreää valoa ilman pilottijaksovaihetta.

Bloys kehuu perutun sarjan vetäjää Jane Goldmania siitä, että sarja todella otti huomioon sen, miten erilainen kulttuuri oli 8 000 vuotta ennen pääsarjaa. Kaikki näytti erilaiselta ja ihmiset käyttäytyivät erilailla: muutos oli hyvin suuri. Bloys ei osaa sanoa yhtä asiaa, joka ei toiminut, mutta joskus pilottijaksoille sanotaan ei. House of the Dragon perustuu George R.R. Martinin kirjaan, joten suunta on selkeämpi ja oli helpompaa antaa vihreää valoa.

Bloys olettaa, että House of the Dragon alkaa vuonna 2022.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amazon perui Jasper ... Infoa Nightwishin uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova