Tuorein sisältö

Lauri Salovaara yrittää lähes mahdotonta haastetta

21.01.2020 klo 10.33 | Luettu: 1358 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mediapersoona ja yrittäjä Lauri Salovaara yllättää vuoden 2020 projektillaan - mies tähtää kilparatsastajaksi saman vuoden Helsinki International Horse Showhun.

Tavoitteena on aloittaa ratsastus ja päästä valmennusohjelman myötä kilpailemaan HIHS:n Amateur Tourille 80-100cm luokkaan. Salovaaraa on matkalla tukemassa valmentajat Liisa Sassi-Päkkilä ja Satu Turkka. Neuvonantajina toimivat mm. ratsastusvalmentaja Marko Björs ja hevosalan konsultti Maucca Kärki.

Salovaaralla ei ole juurikaan ratsastuskokemusta. Syksyllä 2019 hänet ilmoitettiin miehille ja pojille suunnattuun ratsastuskilpailu Pohjanpoikaan, jota ennen hän ehti käydä kolme kertaa hevosen selässä. Pohjanpojassa hän suoritti ristikkoluokan puhtaasti ja hyppäsi niin ikään puhtaan radan 60cm luokassa sijoittuen 18 kilpailijan joukosta yhdeksänneksi.

Salovaara tiedostaa, että on epätodennäköistä päästä osallistumaan kilpailijana kansainväliseen ratsastustapahtumaan, mutta yrityksen puutteesta hanke ei kesken.

"Miksikö lähdin tähän? No siksi, että tykästyin lajiin kovasti syksyllä ja haluan nähdä mihin pystyn kun annan sille kaikkeni. Ylipäänsä haluan todistaa, että meistä on niin paljon enempään kuin luulemme. Ihmiset käyttävät potentiaalistaan murto-osan ja juuri tätä haluan olla murtamassa ja muistuttamassa ihmisiä, että kaikki on mahdollista, kun vain tekee töitä sen eteen".

Lauri Salovaara pitää 9 kuukauden projektistaan videoblogia sosiaalisen median kanavillaan.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Autoilujuontaja Jame... Poison-rokkarin terv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova