Tuorein sisältö

Uhkapelisivusto herätti ysärilegendan henkiin: Härdelli 2.0 käynnistyi

17.01.2020 klo 11.28 | Luettu: 1549 kertaa | Teksti: Mikko HeinonenVarhaiskeski-ikäiset ja sitä vanhemmat muistanevat Radiomafian taajuuksilla 90-luvulla vaikuttaneen, Pertti Salovaaran juontaman Härdelli-ohjelman. Kuin lopullisena todisteena ysäribuumin piikkaamisesta näin 2020-luvun aluksi ohjelma on käynnistynyt tänään uudelleen nimellä Härdelli 2.0 ja jatkaa ilmeisesti toistaiseksi joka perjantai. Tunnin mittaisessa lähetyksessä tarjoillaan musiikkia, välijuontoja ja ainakin tällä kertaa myös lyhyt puhelinhaastattelu.

Se, mistä lehdistötiedotteessa puhutaan vähän vähemmän, on että kyseessä on uhkapelisivuston sponsoroima lähetys, jossa on vain tämä yksi mainostaja - mutta ei suoria linkkejä minnekään. Nähtäväksi jää, puututaanko tähän vai ei.

V2.fi:n keski-ikäinen toimitus kuunteli tunnin läpi ja antaa plussaa siitä, että ilmeisten ysärihittien lisäksi soitettiin myös pari yllättävämpää ja laadukasta vetoa. Salovaaran juonto taas tuntui paikoittain vähän väsyneeltä ja alavireiseltä, mutta toisinaan äänessä oli melkein samaa intoa kuin yli 20 vuotta sitten. Pilapuhelu- ja vitsiosioille aika on ollut huomattavasti vähemmän kiltti.

Median uutisointi aiheesta kaatoi jo Härdellin sivuston kertaalleen, mutta kun sivusto taas toimii, Härdelli 2.0:n voi kuunnella täältä.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Poison-rokkarin terv... Lähes loppumaton Jas... >

Keskustelut (1 viestiä)

Difool

08.02.2020 klo 18.36

Juuri kun kuuntelin vanhoja Radiomafia-taltiointeja tubesta ja haikailin näiden ohjelmien perään. Ostin myös kirja-alesta Radiomafia - Isku vyön alle -teoksen. Eilen näin vahingossa Salovaaran haastattelun Puoli seitsemän -ohjelmassa ( https://areena.yle.fi/1-50317773 ) ja päädyin tämän uudelleenavauksen jäljille.

Harmi, että Ylellä ei ole varaa tähän. 2.0:sta puuttuu livelähetyksen taika, ei pelkästään studiofiiliksestä, vaan puuttuu myös kuulijan tietoisuus siitä, että tuhannet muut kuuntelevat tätä juuri nyt, kuten se oli silloin muinoin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova