Tuorein sisältö

Kung Fu jatkuu villissä lännessä ja nykyajassa

21.01.2020 klo 21.30 | Luettu: 1199 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kungfu on yleisnimitys kiinalaisille kamppailulajeille ja Kung Fu on amerikkalaisten yhä laajentuva yritys rahastaa kungfulla. Kung Fu -nimistä tv-sarjaa tehtiin 70-luvulla ja se sai jatkoksi elokuvan 80-luvulla ja uuden tv-sarjan 90-luvulla. Tällä hetkellä kehitteillä on kolmas tv-sarja ja tuoreen tiedon mukaan ison kankaan elokuva.

70-luvun sarjassa David Carradine näytteli Shaolin-munkkia, joka saapui 1800-luvulla Yhdysvaltoihin etsimään velipuoltaan. 90-luvun sarjassa Carradine näytteli alkuperäisen munkin jälkeläistä nykyajassa.

Tähän tietoon uusi elokuva palaa villin lännen tunnelmiin. Ohjauksesta vastaa David Leitch, eli mies, joka hylkäsi John Wickin ykkösen jälkeen ja ohjasi Deadpool 2:n ja Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'n.

Uudella tv-sarjalla ei ole mitään tekemistä elokuvan kanssa ja se vie saagaa moderniin suuntaan. Päähenkilö on nuori aasianamerikkalainen nainen, joka jättää opiskelun ja etsii itseään Shaolin-temppelissä. Kun hän palaa kotiin, hän soveltaa oppimiaan taitoja ja filosofiaa ja pistää konnat kyykkyyn.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rammstein ensimmäist... Muistatko vielä näyt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova