Tuorein sisältö

Justice League Dark eli Constantine, Swamp Thing ja kumppanit silmäilevät uusia elokuva- ja tv-hommia

22.01.2020 klo 21.30 | Luettu: 702 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nimi Justice League Dark viittaa kokoelmaan DC:n sankareita, jotka ratkovat yhdessä okkultismiin ja vastaaviin synkkiin ilmiöihin liittyviä ongelmia, joihin Teräsmies ja Batman eivät yleensä koske. Aiheesta on pitkään yritetty tehdä ison kankaan elokuva. Vanha pimeyden pappi Guillermo del Toro kehitteli sellaista viime vuosikymmenen alussa.

Uusi suunnitelma on se, että tuottaja J.J. Abramsin Bad Robot -firma koettaa yksinoikeudella väsätä aiheesta useamman elokuvan ja tv-sarjan, jotka todennäköisesti kytkeytyvät yhteen. Suunnitelma on varhaisessa vaiheessa, joten on liian aikaista sanoa, ketkä saavat oman seikkailun ja liittyykö kaikki DC:n takkuilevaan elokuvauniversumiin tai muuhun.

Asiaan liittyviä hahmoja ovat mm. okkultismiin erikoistunut yksityisetsivä John Constantine, kuolematon ennustaja Madame Xanadu, lähes kaikkien elävien olentojen hallitsemiseen kykenevä aave Deadman, lavataikurilta näyttävä oikea maagi Zatanna ja kasveja hallitseva Swamp Thing. Monet hahmoista ovat kulttimaineessa. Constantinen ja Swamp Thingin edelliset tv-sarjat löysivät ystäviä, vaikka kumpikin loppui ennenaikaisesti.

Korkean ikärajan animaatioversio vuodelta 2017 näki parhaaksi heittää Batmanin sekaan, kuten kuvasta näkyy.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hugo Weaving kertoo,... Scorpionsin laulaja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


120


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova