Tuorein sisältö

Hugo Weaving kertoo, miksei hän ole mukana Avengers-leffoissa eikä The Matrix 4:ssä

22.01.2020 klo 20.30 | Luettu: 2808 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hugo Weaving ei palannut Red Skulliksi Avengers-elokuvissa, eikä hän palaa agentti Smithiksi neljännessä The Matrix -elokuvassa. Keskusteluja käytiin kyllä.

Weaving kertoo, että hän jätti väliin Avengers-keikan, koska Marvel tarjosi pienempää palkkaa kuin hänen oli sopimuksen mukaan tarkoitus saada, jos hän jatkaa. Hän näytteli Red Skullia Captain America: The First Avengerissa. Hän piti hahmosta ja hän olisi kaikin mokomin voinut palata, mutta erityisen tärkeänä hän ei asiaa pitänyt ja hän koki neuvottelemisen Marvelin kanssa mahdottomaksi.

The Matrix 4 on asia erikseen. Weavingille tarjottiin tilaisuutta palata agentti Smithiksi hieman sen jälkeen, kun hän oli saanut tarjouksen teatteriroolista. Hän uskoi, että hän voi hoitaa molemmat hommat, ja aikataulut yritettiin saada toimimaan parin kuukauden ajan, mutta se oli lopulta Matrix-ohjaaja Lana Wachowski, joka luopui ajatuksesta.

The Matrix 4 valmistuu ensi vuonna, joten agentti Smithin merkityksen laajuutta voidaan arvailla pian. Red Skullin osuus oli pieni elokuvissa Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame, joissa hahmoa näytteli Ross Marquand.


Lähde: TimeOut

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Parhaat kotimaiset e... Justice League Dark ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova