Sex Education 2-3: bussissakaan ei saa enää tumputtaa

30.01.2020 klo 23.00 | Luettu: 1839 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3


Satunnainen tyttö tunkee tyynyn pojan naamaan orgasmin hetkellä. Seksiterapeutti Gillian Anderson pohtii, olisiko kyseessä fetissi. Hänen kuutamokeikkaa heittävä teinipoikansa Otis sen sijaan tarjoaa ymmärtävää olkapäätä tytölle, jota hallitsematon naamanvääntely hävetti. Mikä on pointti päähenkilöitä ajatellen? Äiti ja poika tavallaan kilpailevat markkinoista, mutta äiti ei tiedä sitä, eikä asiaa korosteta. Kotona he riitelevät, koska äiti seurustelee Otisin tyttöystävän isän kanssa ja se on Otis, joka käyttäytyy kakaramaisesti.

Huomio nuoret ja kaikki: jos setä siementää housunne bussissa, se on poliisiasia. Bussirunkkari saattaa iskeä uudestaan, jos häntä ei pysäytetä. Maeve jämäkästi kuljettaa poliisiasemalle ystävän, jolle näin kävi. Hyvä, Maeve. Sarjan tekijät ovat mahdollisesti saaneet yhdyskuntapalvelua ja tämä tietoisku kuittasi useamman tunnin.

Hip-hei-homo Eric käy onnistuneilla treffeillä kuuman ranskalaisen kanssa, mutta päivän päätteeksi hän oppii, että häntä kiusannut ja pussannut koleasti cool kaappihomo on palannut maisemiin, wink, twink. Tämä on normaali, päähenkilöihin lukeutuvaan tyyppiin liittyvä sivujuoni, joten jokin asia etenee johdonmukaisesti.

Ihanteellisesti tällainen sarja toimii siten, että kunkin jakson uusi erikoinen tapaus kommentoi sitä, mitä päähenkilöiden yksityiselämässä tapahtuu. Tämä sarja pistää kohtauksia peräkkäin ja ilmoittaa musiikilla olevansa so quirky.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lordin oudot somepos... Shield-tähti on oike... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova